-->

12 Nov 2010

"Chocolate Giveaway"


Wowwww….ni la reaksi pertama aku bile tgk hadiahnyer hehehe..ChoCoLate!!! OMG..sape kat dunia nih x suke cokLat angkat kaki cepat hahaha..

Delicious..oh coKlat come to me…bebeh..huahuaha
Sedapnyerrr..lazat semestinyerrr..
Baru tengok gambar cokLat aku dah x betul dah cuba kalau meNang..pasti den dah lompat2 katak dlm mimpi hehe..

Ok2 mari sume joiN GA D’nialicious nih…ruGi woo lau x join..
Mari sesame cuba nasib..
D’nialicious mengambil tempahan bagi hantaran utk pertunangan, Majlis harijadi, Hari Raya dan pelbagai lagi, untuk makan2 je pun boleh..so nanti boleh la uat tempahan..
Gerenti sedapnyer laa..tengok je gambar2 kat bawah nih..dah leh tahu hehe..
seLain itu Every contestant akan dpt 10% discount untuk 1 kali pembelian mana2 choc dari dnialicious (kecuali yg sudah ada discount atau dalam promotion)
fuhh x ke untung namanya tuh..bak kata orang putih win-win situation hehe..


taRikh tutup GA ni-10 Disember nih.
berminat kan?pasti berminat..so tggu apa lagi..cepat2 la join..
x menyesal punyeee..pasti baik punyee jerr..
Hadiahnyerrrr jeNg jenG jeNg…


nyum nyum nyum.....

1st prize

CHOCOLATE in box of 24pcs(Worth RM30+postage RM10 = RM40)!!
2nd prize
CHOCOLATE in box of 12pcs(Worth RM15+postage RM 10 = RM 25)!!
3rd prize
CHOCOLATE in box of 9pcs(Worth RM10+postage RM 10 = RM 20)!!

Yg paling best, korang boleh tulis ape yg korang nak atas tu. mana tau boleh bg kat somebody special.
[ 3 lucky winner, 1st prize untuk entry yg paling menarik!! ]
**Terbuka untuk everyone seluruh Malaysia sbb chocolate ni boleh dipos!! =)
Best kan hadiah dier..apa ditunggu lagi..mari ramai2 join k..

antara contoh kek, cupcake, chocolate yg dijual..
FONDANT CAKE

DNIALICIOUS CHEESECAKE
CUPCAKES
nampak sangat cantik dan sedap kan..

akHir kata teriMaLah panTun dari saYa..



Rasa TeRuja berKati-kati,
Bila meliHat hadiah yg ditawarkannya,
D’nialicious Chocolate GA idaMan Hati,
Alangkah indahnya kalau aku yg jadi pemeNangnya.

Mendayung sampan hingga ke HuLu,
Hajat di hati nak caRi kaYu suGi,
Semoga naqiah khalidah sentiasa success selalu,
Ada rezeki buatla Giveaway lagi.

Hehe..pantun merapu ;p
harap diterima lah yer..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017