-->

2 Nov 2010

CoNteSt MiMik MuKa MeNaRik

Well ni first time aku nak join contest ni..teruja lak jadinyer hehe..banyak gak contest2 sebelum ni yg aku rasa best2 tapi dateline dh tamat..x sempat aku nak join sekaki..so masa blogwalking terjumpe contest ni..yg aku rasa amat menarik dan menggoda aku untuk menyertainya hehe..contest ni dianjurkan oleh Cik Cikin yg cun lagi comey tuh (bodek jap hehe)..lagipun tarikh tutup contest ni 25 Disember nanti..so banyak masa lagi dan ramai boleh join..Harapan aku of course la nak menang..tapi peluang cam tipis jer banyak pesaing hebat2 belaka..apa2 pun jom sama2 meriahkan contest nih..

                                                     klik sini-

Ni gambar2 yang aku pertaruhkan hehe..oops sorry ye cik cikin kalau gambar2 agak banyak..sbb x tau nak pilih mana satu..tu yg letak sume tuh hehe..


Muka ala2 manja..haha manja ker..poyo je aku nih huahua..ni gmbr ni time lepak2 tggu masa nk masuk kelas.

Mari sengetkan mulut anda hehe..time ni tgh tension tunggu bus x dtg2 lagi hahaha


Haha..x tau la kenapa time ni aku pandang atas..tgk tahi bintang jatuh kot huahuahua..
time ni nak tjuk lesung pipit yg x brp nak nampak tuh hehehe..

ni masa celebrate besday member-cewah malu2 disuap konon hehe
                    nakal time..ada banyak tanduk lak aku time nih hehe

                         
iklan ubat gigi hehe..senyummm…time nih member aku tgh syok cakap tepon sampai x sedar gmbr diambil hehe..
ada apa diatas tuh??tgk cicak kot huahuahaua.
                                               muke letih..tggu time nak tidoo..
                                                   tgh poyo time nih..hehe
renungan makrifat gitu hehe-ni masa jamuan hari raya di fakulti.
sedapnya sambil mengigit jari hehe..
Ni masa kat klcc..merah muke tahan ketawa..sbb tukang amik gambar nih ambil masa lama sgt nak tngkp gmbr nih.
Ok2 last picture..hehe..ni waktu pas habis exam..merdekaaaa.. hehe..

Sorry lau gmbr byk sgt..pilihla mana yg berkenan di hati hehe..

okey..aku tag 3 org
1)LaDy BaRbeLLa
2)Miss Sunshine
3)Hopes is Harapan

2 ulasan:

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017