-->

27 Nov 2010

TeRima KasiH daUn keLaDi..GA kasehainzuryn


Salam..hadiah giveaway Kasehainzuryn dah selamat sampai di umah aku..pada 24 Nov ritu..baru berkesempatan nak uat entry nih..

Walaupun posmen yg menghantar hadiah aku tuh agak ganass..sampai terperonyok sampul surat tuh..tapi alhamdulilah hadiah semuanya selamat sampai ke tangan aku..mekasih kak ain yerr..time kasih atas masa yg diluangkan utk mengpos kan hadiah sume..


Ni first time menang GA..so agak teruja…bila tgk nama disenaraikan sbg pemenang agak terperanjat n x sangka..rasa excited x terhingga lepas tuh..hehe..and aku juga baru start menjoin segala contest bermula dari bulanNovember nih.sebelum nih aku x berapa layan sgt walaupun blog aku nih dh lama wujud dh dekat setahun..x sangka rezeki tuh ada..alhamdulilah..
Lepas nih x tahula plak rezeki aku ada ke x dgn contest/GA yg lain..setakat nih dah beberapa contest/GA x sangkut pun nama aku walaupun saguhati heheehe..
Rasa x best bile asyik x menang..
Apa2 pun aku bersyukur sekurang-kurangnya pernah la gak menang kan..


Alhamdulilah..moga lepas nih rezeki lebih terbuka dan mencurah-curah aminnnn…
Thankz again kak Ainzuryn…
Wah upenye kak ain pernah sampai n dtg ke tempat aku time dulu2..hehe..
Meh makan nasi kandar tempat aku sedap taUUuuuu..

3 ulasan:

  1. thniah ye... syioknyer dapat brg mekap :)

    BalasPadam
  2. alhamdulilah hadiah dah selamat sampai. akak memang rindu nak gi penang. roti canai ayop ada lagi ke kat kg melayu tu?

    BalasPadam
  3. sedihnye ble teringat nie..lucky u darl..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017