-->

2 Apr 2011

MeNaNg HadiAh lagi-KeyChain

Ok…beberapa hari lepas aku dah selamat menerima hadiah yg aku menang baru2 nih..iaitu merupakan sebuah keychain yg comell..sukeee..ni first time dapat keychain…thanks sis…actually pihak penganjur berbesar hati memberikan hadiah kepada 30 pemenang..aku pula adalah pemenang yg ke-15. Alhamdulilah ada rezeki utk bulan Mac nih..nih adalah hadiah yg kedua utk aku dalam tahun 2011 nih..harap2 pasnih dapat lebih banyak hadiah lagi =) actually pihak penganjur menyediakan mcm2 hadiah..ada fridge magnet (FM), Keychain, brg hiasan dll..kita boleh buat pilihan hadiah apa yg kita nak..maknanya nak hadiah yg best2 kenala hantar email alamat umah kita cepat2..aku pulak jenis x memilih..aku biarkan pihak penganjur buat keputusan..aku cakap dlm emel tuh yg aku x kisah..hadiah pe pun xpe ..jnji dapat hadiah tul x..dan aku happy dapat hadiah keychain nih..sorry laa x dpt nk tjuk gambar hadiah tuh..wayar usb x tau letak mana..x dpt nk upload gambar dlm laptop..aku Cuma ada banner Giveaway yg aku menang hadiah ni jer..jadi lah tu..hhehehe…

Aku hantar emel sebanyak 2 kali tau kat phk penganjur sbb takut emel aku x sampai lak..mungkin salah taip address ke apa ke..apa pun hadiah dh sampai..so sekarang tgh tggu result GA/Contest yg lain..harap2 ada yg tersangkut boleh dpt hadiah lgi betul x..aminnnn..moga rezeki terus berpihak pada aku..aminnn…..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017