-->

26 Okt 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER


Assalammualaikum..
hari nih nak try join segmen yg dianjurkan oleh Ben Ashaari..
1.Ceritakan serba sedikit mengenai blog anda dan kenapa anda
berblog?
Sebenarnya BLoG saya nih dah wujud sejak tahun 2009..
cuma ketika itu saya x begitu aktif..semuanya saya belajar sendiri dengan memerhati dan mempelajari
Blog2 orang lain ketika saya Blogwalking..Masa demi masa barulah Blog saya sedikit improve berbanding dulu.Pabila menjelma tahun 2010 baru lah saya menjadi aktif sedikit berbanding sebelumnya.Kalau kita tengok sekarang nih,budak2 sekolah pun dah ada Blog masing2..tapi zaman saya belajar dulu rasanya dunia Blog nih masih x begitu popular macam sekarang.Dulu masa saya belajar,saya hanya ada Friendster jer.Bila dah habis belajar baru la ada BLog nih..

Saya berblog untuk kepuasan diri,saya menulis apa yg saya rasakan..kalau saya segan untuk meluahkan sesuatu dalam bentuk karangan saya buat sajak dengan makna tersirat..Kalau ada yang faham tuh mmg terbaek laa orang tuh hehe..Setelah lama menulis baru la tergerak hati untuk menambahkan kenalan/follower disamping singgah ke blog diorang dan membaca luahan mereka pula..Dari situ kita dapat menilai dan saling menasihati dan memberi semangat antara satu sama lain..Pendek kata Blog merupakan medium yg mewakili kita untuk respon dan menyampaikan sesuatu hal dengan cara kita sendiri..



2.Siapakah idola di dunia blog ini ?
 idola saya antaranya Yuyu Zulaikha,Ben Ashaari,Lulu Caldina dll.....

9 ulasan:

  1. salam kenalan! dri segmen abg beng!

    BalasPadam
  2. Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  3. Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

    BalasPadam
  4. salam ziarah.dr segmen yg sama^^
    ayu dh follow
    jemput2 la singgah kat blog ayu pula

    BalasPadam
  5. salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya..

    BalasPadam
  6. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :)

    # Lambat terjah sini sebab ada masalah sikit ;
    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/berhenti-merungut-dan-belajar-untuk.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017