-->

29 Dis 2011

" Tagline Blog Aku CUN "


Assalammualaikum..

today nak join aktiviti geng fiqra lak..
due-31/12/2011
tagline blog saya emmm baru terfikir nih sebelum nih xde tagline pun..
"DoNt Ask Me Why But Please UndersTand Me"
maksudnya kalau boleh saya nak setiap entry yg saya tulis dalam blog saya nih tidak dipersoalkan terlebih dahulu tanpa memahami entry itu secara keseluruhannya dulu..
hehe faham x???

Kategori hadiah yg saya pilih adalah:-kategori 1
- tudung by Miss Ladyanna Shop

9 ulasan:

  1. betul tu
    jangan terus comment jer bace dulu!

    klik sini

    http://farezshahevil.blogspot.com/2011/12/tagline-aku-cun.html

    BalasPadam
  2. susah nak bg semua org fhm kita,kan? good luck! :)

    BalasPadam
  3. wish there someone who could understand me...hehehe
    good luck dear
    http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4793/

    BalasPadam
  4. hai miss banu.. gud luck tau :)





    luv,
    cik ana

    BalasPadam
  5. betul3!! *gaya upin ipin

    kena baca dulu then baru lah nak komen ke nak terjah ke nak apa kan?? takde la sampai ada yang terkomen tak kena dengan isi :)

    dtg jenguk blog saya kalau sudi

    http://ayielefthanded.blogspot.com/2011/12/tagline-blog-aku-cun.html

    BalasPadam
  6. DoNt Ask Me Why But Please UndersTand Me.. nice dear.. gud luck tau ;)



    admin,
    GENG fiQ'Ra♥

    BalasPadam
  7. nak buat org paham kite mmg susah kan :)

    emy dtg mlwt geng! gud luck dear :)

    BalasPadam
  8. singgah dari geng fiq'ra. jom datang melawat blog saya =) kalau sudi jom follow sekali.. ihiks =0 http://iliaisy.blogspot.com/

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017