-->

28 Feb 2012

Now~700+FoLLower-THANkS to YoU ALL ^_^


Assalammualaikum....
diam x diam dh nk masuk bulan Mac dh..n setakat ini follower blog aku nih dah bertambah menjadi 702 orang..Alhamdulilah peningkatan ketara juga sebab pada awal Februari follower aku baru jer dlm 598 something n bila hujung bulan dh jadi 702 orang..terima kasih yg x terhingga pada semua blogger yg sudi follow blog yg x seberapa nih..selalu2 singgah ke blog ni okey..keep in touch gitu..
pada bulan february nih gak aku baru je cuba2 menganjurkan satu segmen..iaitu Segmen Salam Perkenalan By Miss BaNu...sambutan die agak menggalakkan juga..thanks juga pada yg sudi join segmen saya yer..by the way link2 blog yg join my 1st segmen tuh masih ada lagi kat tab di bahagian atas tuh..cer klik boleh blogwalking bila2 masa t...target aku skrg kalau leh aku nak capai sampai 1000 follower gitu..tapi x tahu la bila leh sampai ke angka tuh kan..sebab jauh lagi perjalanan nak sampai ke 1000 org..apa pun aku bersyukur apa yg ada n aku hargai n syg semua follower aku heehe ^_^..
selain itu terima kasih juga pada blogger2 yg sudi komen kat mana2 entry yg aku buat..korang sume mmg best n thanks sbb respon n beri komen k..x lupa juga pada yg rajin tag aku untuk join mana2 segmen or giveway..thanks to you all k..pendek kata terima kasih bebanyak yer.. =)

4 ulasan:

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017