-->

20 Mac 2012

JIKA AKU PELAKON POPULAR

Assalammualaikum...
tadi masa dok blogwalking terperasan yg mak dara ada buat segmen..so tggu apa lagi jom sume join ramai2..
tarikh tutup petang nih..so cepat2 join..
Mak Dara suruh kita semua jawab beberapa soalan dibawah hehe..berangan sekejap hehe..korang2 sume sila tolong jangan gelak okey wakakaka...dah lama x berangan nih hehehehe..
* Nama glamour anda di dalam dunia perfileman

~guna nama sendiri je walaupun nama x brp nak komersil pun hehe bangga dengan nama sendiri x yah tukar2 hehe nama saye SyahBaNu hehe ^_^
* Genre filem yang anda mahu lakonkan.. seram,aksi, cinta dll?

~emm semua genre pun boleh kecuali Aksi dan Seram kot..takut nk blakon cite seram hehe n genre aksi lak sy x brp sesuai nak lasak2 haha(wah berangan nyer aku haha sume sile muntah sekarang wakakaka)
* Watak yang diidamkan?
~Watak baik kot..sebab kalau watak jahat ramai org meluat plak nanti hehehe
* Siapakah yang anda mahu menjadi Hero atau Heroin untuk berlakon di samping anda dalam filem itu?

~haha soalan ni paling best untuk dijawab hehehe...emm bagi sesape yg kerap masuk blog nih dan rajin baca entry kat blog ni pasti dah boleh agak saya akan pilih sape hehehe...semestinya saya nak berlakon ngan JoZaN (johan & zizan)dua2 sekali jadi hero okey hahaha..(heeeee mmg angan x sudah jadinya)x pernah tgk diorang ni berlakon dlm 1 filem yg sama..asyik asing2 jer haha..kalau dua2 berlakon 1 filem mesti box officenyer la..hehehe ^_^
hehe itu jela soalannyer dan jawapan dari saya..oopss kepada sape2 yg baca entry nih haha sile senyum jer jgn gelak2 okey kutuk lagi x boleh hehehe..bukan selalu nak berangan pun kan... ^_^

14 ulasan:

  1. selamat bersegmen lah yer

    BalasPadam
  2. nanti kalau blakon dengan jozan, mesti kerja nak gelak je..hihih

    BalasPadam
  3. bagusla banu ni, rajin join segmen2 nih. hehe nanti kalau ada masa hany pun nk join la ;)

    BalasPadam
  4. join jugak segmen nih.. huhu

    http://kertaswarnamerah.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    BalasPadam
  5. Ety pun minat Zizan jugaaaaa !
    kalau tgk dia buat laawak,
    mmg boleh tercabut tali perut, gelak sakan je :)

    datang dari segmen yang sama
    http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    BalasPadam
  6. terbalik lah kita..dya nak genre aksi..hehe tpi nak jackie chan jadi hero..hehe

    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    BalasPadam
  7. Owwhh .. nak JOZAn jadi hero yea . hahaha ~ Fuyoo . masuk Box Office nanty .. Fofular ~ Jom singgah kat blog Wieya . Wieya join segmen ni juga

    BalasPadam
  8. singgah n follow sini . whahh . mang suke RL eh :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/jika-aku-pelakon-popular.html

    BalasPadam
  9. Wahh~ minat Jozan ke? Hee ^^

    Sama la. :DD

    BalasPadam
  10. wah!!!jozan lagik....hakhakhak....neh mesti berangan belakon cite comedy romantis gitu...hakhakhak...

    BalasPadam
  11. salam perkenalan, bc entry awk ni...huhu~ dtg dr blog mak dara

    jemput la ke blog sy juga ye...follow ur blog :)

    BalasPadam
  12. klu jozan hero confirm sy akan tgk filem tu..hehe

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017