-->

24 Mac 2012

SEGMEN CIK MUN : DIA PILIHAN KU . . . CIKGU !


Due-23 ApRil 2012..OMG tuh date My Besday laa hehehe
yess 23 April its My Birthday heehe..ngam2 gitu..
Jom korang join ramai2
okey kena ceritakan cikgu kegemaran kita dan sebab kita suka ngan cikgu tuh?..
Cikgu Kegemaran saya adalah Pn Yusmaliza Alias orgnye kecil2 comel jer..die nih dulu mengajar subjek Perdagangan masa form 4 pastu masa form 5 die ni jadi guru kelas saya..hehe..Saya suka cara die mengajar..n die juga sangat prihatin dengan para pelajarnya,die sentiasa memberi semangat pada kami semua..die memahami dan mengenali setiap perangai para pelajarnya..die nih kalau ada acara2 kat sekolah die lah antara pengacara terhebat yg ada kt sekolah kami hehehe...rindu kat die..bila saya tamat form 5 die pun dh x mengajar sekolah lama saya dah sebaliknya bertukar ke sekolah baru..

Seterusnya adalah Pn.Khoo die nih mengajar subjek Pengajian Am masa saya form 6(upper six)batch saya adalah batch terakhir yg die mengajar pas saya tamat form 6 die pun telah pencen..die nih awalnya seorang yg tegas tapi lama2 baru nampak die nih sebanarnya kelakar juga orgnya hehe..rasanya kalau xde die yg mengajar maybe lingkup pengajian am kami semua hehe..masa lower six kami semua byk main2..haha bila upper six baru kelam kabut..nasiblah die ni tegas dan cekap mengajar kami semua sehingga semua pun dpt keputusan yg baik dalam subjek tuh..die ni juga dedikasi..die ni suka memasak..tnyalah makanan apa pun makanan melayu,india,chinese semua die tau...hehe..cikgu 1 malaysia namanyer hehe..


tag
http://purplelalink.blogspot.com
http://kitabinabersama.blogspot.com
http://sukemakans.blogspot.com

2 ulasan:

  1. dtg bce entry..kiter pn join segmen yg sama :)

    BalasPadam
  2. salam sggah bw dari segmen yg same^^
    http://akmaluv90.blogspot.com/2012/03/segmen-cik-mun-die-pilihanku-cikgu.html..jmput bace,,hikhik..maseh:)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017