-->

27 Mac 2012

- SEGMEN : Kenangan Terindah ketika Berblog -


Assalammualaikum...
today nak join segmen Izzah..
saya dah dijemput oleh Izzah utk join segmen beliau..
so korang semua pun lau rajin meh le join sekali..
Kita bagi sokongan kat Izzah dgn join segmen dia ramai2..kita blogger kena bantu membantu kan..
Kenangan terindah saya ketika berblog adalah :
~ apabila dapat mengenali blogger2 lain yg peramah sangat..
~Blog difollow oleh blogger2 famous hehehe...
~follower semakin meningkat
~bila buat sesuatu entry ramai plak yg komen haha
lagi apa ek...yg tu je yg terfikir saat nih hehehe...
apa pun thanks to all my follower sbb sudi follow blog nih dan juga memberi komen pada mana2 entry..saya sgt menghargainya ^_^

3 ulasan:

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017