-->

26 Apr 2012

OMBaK RiNDu 3 VeRsioN! ^_^

Assalammualaikum...
okey today nak kongsi satu video ngan korang semua hehehe..
Video tuh adalah video mengenai cite Ombak RiNdu dalam 3 versi haahaha..nak tau versi apa kena la tengok dulu kan hehe...
sebelum tuh nak gtau yg video ni telah diedit oleh Nuur Dya..terror die edit2 video nih hehe..die ni salah seorang peminat JoZaN lah just like me hehe..1 geng gitu korang leh le lawat BLog die kat sini yer -> http://wwwdyawanavochelle.blogspot.com
jom tengok video kt bawah ni..


Okey dah tengok dah?best x hehe..
bagi sape yg x boleh bukak video kt atas tuh mungkin sebab tenet slow ker,kena block ke meh aku cite amenda la video kt atas tuh hehe..
actually tu petikan adegan Filem Ombak Rindu yg telah dicantumkan menjadi 3 versi haha..versi pertama adalah versi Filem Asal iaitu filem Ombak Rindu yg ada babak Aaron Aziz yg marah pada Maya Karin kerana menyangka Maya Karin iaitu Izzah yg telah curang padanya..kemudian versi kedua adalah Versi Super Spontan Kumpulan Angsa Ganas yg ada byk genre hahaha dan versi ketiga adalah versi ABPBH 2011 iaitu petikan scene antara Zizan dan Sharifah Shahirah yg cuba meniru aksi filem Ombak Rindu antara dialog yg best "aku x suka perempuan yg curi tuala hotel"hahahaha
so pada sape yg boleh tgk video diatas..selamat menonton ^_^

7 ulasan:

  1. baru selesai tgk..! mmg lawak la yg spontan tu..hahaha

    BalasPadam
  2. hahaha..mmg kelakar gilerr..zizan mmg terbaeeekkk..

    BalasPadam
  3. mmg sakit perut gelak. hahaha.. :)

    BalasPadam
  4. yang last skali tu klakar..huhu~~


    p/s:Miss banu ni mmg peminat tegar Jozan..hehe~ :p

    BalasPadam
  5. dh tgk gak ms superspontan, huhu mmg menjadi jer zizang ni apa apa pun bg kat dia kan...

    BalasPadam
  6. hihi. sengal betul zizan ni. bab gaye, beri lah kat die.

    BalasPadam
  7. hehe..wah,da wat entry ney??thanx eh cik banu..syg die,hehe

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017