-->

8 Apr 2012

Segmen Blogwalking dan Review

                                Assalammualaikum..
hari ni saya nak join segmen nih...
due date 14 April 2012..
Salam Perkenalan untuk semua k..
yer sape yg join segmen ni kena uat benda nih:-
Tugasan korang, kritik/komen/review blog mereka yang join segmen ne.Apa yang patut mereka buang/tambah baik/sebagainya...?
-so silelah komen apa2 yg patut yg leh improve blog nih untuk menjadi lebih baik..
jgn lupe ye kalau sudi follow lah sekali yer hehe..

10 ulasan:

  1. terima kasih sebab join..
    jom terjah peserta lain dan komen blog mereka

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-yang-join.html

    nice.. loading tak lmbt..ruangan komen.. kalau boleh guna pop up komen ea

    BalasPadam
  2. salam ukhwah..dtg dr segmen yg sma..cantik hijau..sedap mata memandang.hihi. jemputlah komen blog kitew juga ya..

    BalasPadam
  3. datang terjah sini.. cantiknya hijau.. sejuk mata memandang..

    BalasPadam
  4. sidebar yg tersusun...xde apa nk komen

    BalasPadam
  5. ingt nad lagi? hihi..:D

    xpe next time kite jumpa k....kt kuantan ke..:D

    BalasPadam
  6. hai salam kenalan.. dr http://farachew.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

    kat cni nk bgtau blog kamu nice..
    ape2 pon jom jenguk blog sy n follow

    BalasPadam
  7. salam saya sggah dri segmen same:D jmput singgah di.. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-dan-review.html

    BalasPadam
  8. Singgah sini dr segmen yg sme.

    Blog ni dh ok, kemas je :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017