-->

26 Apr 2012

"SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT"




Assalammualaikum...
Segmen Nasz kembali lagi..maka apa ditunggu lagi..jom join ramai2..
due date-11.00 mlm ini..
Salam Perkenalan untuk Semua yer..
Rajin2 lah singgah blog ini yer..
dan x lupa jom vote Nasz kt sini yer->VotE SiNi saya dah vote dah tadi hehe..
Lastly Selamat datang ke Blog saye yer..sudi2 kanlah follow yer ^_^

17 ulasan:

  1. cepat betul dear..ayu baru nak join..hehe

    BalasPadam
  2. haha... miss banu lg cpt dari kamu ya ayu.. :p

    BalasPadam
  3. list untuk blogwalking dah sedia untuk diblogwalking sambil follow dan comment. sila2lah terjah link kat bawah:

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/blogwalking-sambil-follow-dan-comment.html

    terima kasih sekali lagi kerana sudi join segmen saya ni. hehehe.

    BalasPadam
  4. Follow dan komen cni dri segmen same....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    BalasPadam
  5. Meninggalkan jejak.. dr segmen yg sama...

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    *maaflah ayat copypaste... ;p

    BalasPadam
  6. budak ney dtg dari segmen yg sama .

    done follow sini :)

    http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    BalasPadam
  7. Yuhuuu Emma singgah sini =)

    http://emmaeema.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    BalasPadam
  8. eyza follow dan komen

    http://ceriteyxa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    jom ke blog eyza :)

    BalasPadam
  9. Hai ! Ieqa datang dari segmen yang sama , kalau sudi meh lah singgah blog ieqa yang serabai ni . Hee :)

    http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    Done following your cutest blog ;)

    BalasPadam
  10. Datang dari segmen yang sama.
    Datang tinggal jejak dan follow.

    Singah2 la ke blog saya juga. (^_^)

    http://fienazzuki.blogspot.com/

    BalasPadam
  11. Dari segmen yg sama,peace :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    BalasPadam
  12. hye awak..
    jalan2 cari kawan ^_^
    http://www.lindaannur2008.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    BalasPadam
  13. salam singgah dari segmen yg sm..slm prknln.. da follow cnie..=)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    BalasPadam
  14. salam..sy singgah bw sini..dtg dri segmen same:) jmput sggah ke belog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html terima kaseh(^_^)

    BalasPadam
  15. http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    foLLow sini ye!

    BalasPadam
  16. salam perkenalan..jenjalan kat sini pulak..akak dari segmen yg sama ;)

    http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017