-->

24 Apr 2012

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK



Assalammualaikum..
hari nih nak join segmen pulak..
Saya nak join segmen ni untuk berkenalan dengan para blogger lain disamping menambahkan follower dan juga pembaca blog ini...Salam Perkenalan saya ucapkan pada semua yer..
Segmen ni tak membebankan langsung malah sangat mudah untuk menyertainya..

tag


32 ulasan:

  1. ayu join jgk..memang serius!!hehe

    BalasPadam
  2. singgah dari segmen yg sama! hihihi...

    BalasPadam
  3. singgah dari segmen yg sama..:)

    BalasPadam
  4. wahhh..selamat bersegmenn..(^_^)

    BalasPadam
  5. selamat bersegment,
    terima kasih kerana sudi join.

    amer dah follow blog ini. kan serious follow back > :D

    BalasPadam
  6. Salam , sya dh follow awk . Serius Follow Back =)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  7. singgah dari segmen yg sama
    dini follow cni :)

    http://nurdinihusnina.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  8. tejah sini..serius dah follow back

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  9. http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    singgah sini..

    BalasPadam
  10. http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    seyra singgah sini..

    BalasPadam
  11. umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

    http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  12. da lame follow sini..dtg dri segmen yg same

    BalasPadam
  13. da lme follow cni http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  14. Singgah dari segmen sama^^
    Wanieys dah lama follow sini =.=
    Awak serious follow back keyh^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  15. datang dari segmen yang sama

    serius dah follow blog awak :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  16. Salam,
    Singgah dan Follow..
    Dari segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  17. Mimi here, serious dah follow awak :D

    http://preciouselove.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  18. Mimi here, serious dah follow awak :D

    http://preciouselove.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  19. seriously already follow kan? hee. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  20. Assalamualaikum w.b.t.

    Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom follow blog ainun plak :)

    http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    Semoga hari hari kamoo penuh dengan kecerian :)

    BalasPadam
  21. done follow ! don't forget to follow me back.. XD

    BalasPadam
  22. seriously long time follower...
    jom follow back!

    BalasPadam
  23. Dari segmen yg same
    done follow awak :)
    jom singgah and follow blog saya :)
    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

    BalasPadam
  24. Follower name : ieraassyiera.blogspot.com

    Syiera serious dah lame follow sini :)
    Serious follow Syiera back ya -->
    http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    happy blogging :)

    BalasPadam
  25. dari segmen yang sama , follow blog ini :) jangan lupa follow back . hihi

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  26. as-salam..
    datang dari segment yang sama. follow sini ye?

    http://lovestory313.blogspot.com

    @

    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


    syieda,

    BalasPadam
  27. Kompom serius!!
    dah follow dah blog ne..
    meh ke blog miss z pula...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  28. Dari segment yang sama, Follow Blog ini

    http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  29. salam, blogwalk sini dari segment yang sama :D

    jemput singgah blog saya ya! dah follow sini :)

    entri segment: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    entri terbaru: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/says-birthday-giveaway.html

    BalasPadam
  30. singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

    Do follow mine ;)

    http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    BalasPadam
  31. slm perkenalan. jom g blog saya =)

    BalasPadam
  32. kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

    komen yang dikira adalah
    Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
    (Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
    anda)
    ataupun ada ayat follow blog ini.

    Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

    last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
    :D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017