-->

1 Jun 2012

'Segmen tambah followers sampai beribu'


Assalammmualaikum
macam biasa nak join segmen plak hari ni..
Tarikh tutup:1/06/2012 pada pukul 9 malam/10 malam.
Jom Join Ramai2..
Salam Perkenalan untuk semua yer..
Tarikh Star Berblog pada-30 September 2009

saya tag pada semua yang sedang baca entry nih yer ^_^

17 ulasan:

  1. selamat bersegmen.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    BalasPadam
  2. Ntah bila CiM nye follower leh ribu2 erk (join segmen confirm boleh ke?)

    BalasPadam
  3. hyee , dari segmen yang sama . done follow :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    BalasPadam
  4. Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    Jemput join GA saya juga tau!
    -http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

    BalasPadam
  5. hye3!! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! ;)

    BalasPadam
  6. datang dari segmen yang sama sambil follow
    http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    BalasPadam
  7. Hai, kita dari segmen sama. Dah follow sini :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    BalasPadam
  8. singgah dari segmen sama :)
    follow awak :)

    BalasPadam
  9. hello miss banu..eh..miss banu pun join jugak?hehew..
    cz dah lama follow miss banu..keep in touch ye :)..keeping blogging ye bila follower makin bertambah nie:)

    jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

    Segmen tambah followers sampai beribu
    Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T

    BalasPadam
  10. dari segmen yang sama . follow sini :)

    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum.....tuan hamba datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
    dalam "Segmen: Trademark Blog Saya"
    harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama dapat menjadi rakan dan readers patik (^_^)

    Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

    Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya

    BalasPadam
  12. dtg BW dr segmen yg same. hehe. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    BalasPadam
  13. hai ! aina terjah sini dr segmen yg sama :D + follow
    http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    BalasPadam
  14. datang dari segmen yang sama

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    BalasPadam
  15. hai . dari segmen yang sama datang sini and follow sini dah lamaa. feel free to visit me back ya :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    BalasPadam
  16. hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

    BalasPadam
  17. sori lambat blogwalking. busy skit.

    singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017