20 Jul 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H


Assalammualaikum...
Okey today nak join Segmen Ben Ashaari..
Korang patut pilih blog saya ni untuk dimasukkan dlm bloglist kerana Blog ini sentiasa berupdate..paling kurang 1 entry sehari..Disamping Tuan blog ini juga sangat peramah orangnya hahaha..Blog saya ceria hehe bila masuk blog ini damai dihati gitu hehehe..Dari segi penulisan blog ni lebih bertemakan santai dan hiburan namun diselitkan juga entry2 berunsurkan keagamaan,pendidikan,sukan dll..pendek kata mcm2 ada..saya juga sering membuat review2 filem/drama/program yg best2 hehe jadi x rugi kalau pilih blog saya..hehe wahh mcm nak jadi wakil rakyat la plak haha..by the way Salam Perkenalan untuk Semua..
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?"


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

22 ulasan:

Yana Aina berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

~Sweet Honesty~ berkata...

sweety sudiiii..hikhikk

Cik Nur berkata...

selamat bersegmen miss banu... :)

P/S : Salam Ramadhan buat semua ahli keluarga GSF..mohon ampun dan maaf sekiranya tanpa sedar mahupun tidak jika Nur pernah terkasar bahasa mahupun menguris perasaan semua.. Maafkan Nur...!

Dan selamat berpuasaaa... :)

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Salam Ramadhan :)

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Haziyatul Najihah Hasin berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

AyueJean berkata...

Salam Ramadhan......
Jom tukar link....
Kamu dah masuk dalam bloglist saya dah... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

dyabunga berkata...

slmt bersegmen miss banu..:D

Busyra Bt Takiyudin berkata...

slamat bersegmen..

wan nurul hezrina berkata...

selmt bersegmen

Misz Mieza berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please answer me HERE k! ^_~

P/S : Walaupun memang dah ada dalam bloglist.. Kekekeke..~~

Ayiesha Sani berkata...

berminat untuk bertukar link dengan saya??
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

adrian aizat berkata...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
http://adrianaizat.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

cik violet berkata...

SALAM RAMADHAN..

JOM TUKAR LINK DENGAN SAYA..

SY SUDAH MASUKKAN LINK AWK :)





http://farhah88.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mizzs Ninie berkata...

Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah berkata...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Mieya Atiera berkata...

Anda berminat untuk bertukar link dengan saya?
http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Cik Anis berkata...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

Ayiesha Sani berkata...

anda sudah di bloglist sy..

Pka Rahim berkata...

hi
anda berminat utk menukar link bersama saya??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

tq :))

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Muhammad Noor Firdaus BIn Haji Bashah berkata...

Assalamualaikum....

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://iskandarx-society.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Blog Anda dah Ada Dalam Blogroll saya.:)

Ini Blog saya yang lain

KhaiRul Azmi berkata...

Datang dari segmen yang sama dan Dah saya follow
Anda berminat bertukar link dengan blog saya?
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Related Posts with Thumbnails