15 Jul 2012

Segmen: Aku, Dia & Blog by Anis


Assalammualaikum...
Hari ni nak join segmen yer..
Jom Join Ramai2 k
okey kena jawab beberapa soalan kat bawah ni yer..
1)Mengapa Buat Blog
saya buat blog saja suka2 nak share pandangan,pendapat,hobi dan luahan dengan org lain dialam maya ini..

2)Tema Blog Anda?
dari segi tema warna x tetap..dulu background blog ni berwarna hitam pastu tukar ke warna merah pastu hijau dan sekarang pink Uolls..mmg x tetap ikut mood laa dari segi tema penulisan blog ni lebih kepada santai dan hiburan tapi kdg2 tuh ada gak diselitkan gak ngan keagamaan,sukan,isu semasa,pendidikan dan juga peribadi..

3)Siapa Inspirasi Anda?
Inspirasi saya adalah semua Blogger2 Otai =)
4)Mengapa url blog anda begitu?
sebab tuh nama gabungan hehe suka ngan mana mulan tuh..
5)Saat Manis sepanjang berblogging?
Saat manis bila mendapat byk komen kat entry2 yg dibuat n bila blog semakin dikenali serta mendapat pujian hehehe ;)
6)Saat Menyedihkan sepanjang berblogging?
Bila apa yg kita tulis disalah tafsir dan menimbulkan kesalahfahaman dan kekeliruan  huhuhu..
7)Anugerah Blog yg telah anda menang?
haha x pernah menang anugerah pun..ape la yg ada kat blog ni kan sampai leh menang anugerah tuh..

saya tag semua pembaca blog ni ^_^

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 ulasan:

Aien_Aen berkata...

best..Nak join lah

Natasha berkata...

takutnye if ade org yg salahfaham dgn entry kan? sy pn juin..
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-dia-blog-by-anis.html

Cinta Misteri berkata...

Slamat brsegmen

Masha Meisters berkata...

rajinyer mis banu...gud luck ye :)

Anis Tasnim berkata...

Miss Banu, thanks a lot. Yeay, kita dah follow :D thanks sbb join segmen kite :)

Cik Nur berkata...

samalah miss banu, tema blog nur pun xtetap..kihkihkih..

selamat bersegmen.. :)

Related Posts with Thumbnails