13 Jul 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....


Assalammualaikum...

segmen seterusnya yg nak join semestinya lah segmen Ayu yg merupakan salah sorang dri ahli GSF jadi haruslah sokong Ayu dengan join segmen pertama beliau nih ^_^
wahh teruja nak join segmen Ayu ni ada hadiah gitu..
due date segmen ni pada 12 August 2012
Jom Join Ramai2 yer..dan Salam Perkenalan untuk Semua..
Saya Blogger dari Pulau Pinang area2 Ayer Itam hehe..
tag



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

29 ulasan:

Deqla manjew berkata...

sy pulak area ayer puteh.. eh ada takk?? hihi... selmt bersegmen.... :)

Cik Nur berkata...

pulau pinang...dekat dengan perak.. :)

selamat bersegmen miss banu.. :)

are_lin@yu berkata...

ooo pnang gk ka..org kpg jgk ni..hihi..ayu kt BM dear ;-)

are_lin@yu berkata...

oppss trlpa tq tau support ayu..hihi

Chic Na berkata...

air putih kat kuantan deqla. hehehe..

cik na suka nasi kandaq penang. :)

Cinta Misteri berkata...

Slamat brsegmen...insyaAllah nk join gk (ada dateline tk erk?)

Masha Meisters berkata...

ayer itam...Masha dah 2x ke pineng!
memg bestttttttt sgt3!

Yana Libra berkata...

selamat bersegmen ye..hehe~

MyMy berkata...

anak mami laaa.. hehehe :)

Che Rosliza Che mat berkata...

Selamat bersegmen banu..

lelamaisara berkata...

Pineng upanye....eh kat johor pon ada ayer hitam jugak tau...hehe...

Semoga berjaya...:-)

nabila azmi berkata...

jln2 tgok banu=)

Michelle Hopell berkata...

hye awak .. org sarawak singgah sini dari segmen sama.

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Noor berkata...

datang dari segmen dan negri yg sama..terus follow sini..jmput la ke blog sy.

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Deary Ainn berkata...

Salam perkenalan~~^_^
kte dri segmen yg sme..
dri sarawak..:)
bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

taqiee din berkata...

Salam perkenalan...:)
dtg Dari Segmen yg sama...:)
Sy dr Sarawak...salam kenal..
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

Cik Nur berkata...

salam kenal... :)

Dari segmen yang sama :

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

cikeyrah berkata...

Dari segmen yang same :)

done follow kamu ;)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

The Trickterz berkata...

Salam Ramadhan.
Sy dari Selangor singgah ke sini. Dari segmen yang sama gak. jemput la ke page cini k :)
http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Momo berkata...

salam kenal:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

SuparMan SuaRez berkata...

Salam Ramadhan..
Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
Dah lama Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Ct Noraishah berkata...

Hai, selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

Mrs.BuduBilis berkata...

singgah sini dari segmen yang sama. wah baru org peneng :D salam kenal
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

wan nurul hezrina berkata...

selamat bersegmen..nurul blogger melaka datang melawat

-sheyr- berkata...

follow awk..saya dari kedah..selamat berkenalan.. ^_^

unsecretostory berkata...

Salam singgah dari segmen :)

http://unsecretostories.blogspot.com/

Jemput singgah dan follow .

yana yaya berkata...

singgah n follow dr segmen yg sma

http://sweetsadmemory.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

NuRuL berkata...

hye2 dari selangor datang terjah blogger penang.. hehe

done follow awk !

http://uaredifferent.blogspot.com/2012/08/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

Related Posts with Thumbnails