27 Ogo 2012

"Segment Heartbook : #2"

 
Assalammualaikum..
tgh boring ni pastu jumpa plak satu segmen ni..
so apa lagi terus menjoinkan diri hehehe
due date-30 Ogos 2012
so Jom Join Ramai2..
Salam Perkenalan dan juga Salam Merdeka kepada semua yer
"Apa perkara yang paling best bila tibanya Hari Raya" ..
~Perkara best bila tiba hari raya ni masa aku kecik2 dulu mestilah sebab nak dapat duit raya kan haha..bila dh besar ni yg bestnya dapat berkumpul together-gather ramai2 n mymbut hari raya..dapat makan kuih raya lagi..program tv pun semuanya best2 belaka..pendek kata bila tibanya hari raya semua orang akan rasa happy..hehe..jawapan saya huru hara skit haha..bedal jer..lalalala


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

8 ulasan:

~AiMi SyAhiRAh~ berkata...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

Cik Nur berkata...

selamat bersegmen miss banu.. :)

Cik Nur berkata...

terperasan header baru miss banu..cun laa... :)

dyabunga berkata...

slmt bersegmen

Deqla manjew berkata...

byk juga yer segmen mis banu join raya ni! selamat bersegmen la yer.

Mrs.BuduBilis berkata...

singgah dr segmn yg sama

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segment-heartbook-2.html

✿ Nani ツღ berkata...

tq for joining yaww :)
**maaf lambat update even dah berhari2 tamat segment..hehe..

boleh tengok update terkini di sini :
http://n-mcd.blogspot.com/2012/09/finally-updated.html

dan
boleh check blog list kita yang baru..
ada blog awak tak ? ...

SunnyFunny berkata...

hi .

singgah dan follow sini , dari segmen yang sama .

selamat berblogging .

^^

Related Posts with Thumbnails