-->

27 Ogo 2012

"Segment Heartbook : #2"

 
Assalammualaikum..
tgh boring ni pastu jumpa plak satu segmen ni..
so apa lagi terus menjoinkan diri hehehe
due date-30 Ogos 2012
so Jom Join Ramai2..
Salam Perkenalan dan juga Salam Merdeka kepada semua yer
"Apa perkara yang paling best bila tibanya Hari Raya" ..
~Perkara best bila tiba hari raya ni masa aku kecik2 dulu mestilah sebab nak dapat duit raya kan haha..bila dh besar ni yg bestnya dapat berkumpul together-gather ramai2 n mymbut hari raya..dapat makan kuih raya lagi..program tv pun semuanya best2 belaka..pendek kata bila tibanya hari raya semua orang akan rasa happy..hehe..jawapan saya huru hara skit haha..bedal jer..lalalala

8 ulasan:

  1. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen miss banu.. :)

    BalasPadam
  3. terperasan header baru miss banu..cun laa... :)

    BalasPadam
  4. byk juga yer segmen mis banu join raya ni! selamat bersegmen la yer.

    BalasPadam
  5. singgah dr segmn yg sama

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segment-heartbook-2.html

    BalasPadam
  6. tq for joining yaww :)
    **maaf lambat update even dah berhari2 tamat segment..hehe..

    boleh tengok update terkini di sini :
    http://n-mcd.blogspot.com/2012/09/finally-updated.html

    dan
    boleh check blog list kita yang baru..
    ada blog awak tak ? ...

    BalasPadam
  7. hi .

    singgah dan follow sini , dari segmen yang sama .

    selamat berblogging .

    ^^

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017