6 Sep 2012

Bloglist HASRULHASSAN.COM | 200 Blog Terawal Sahaja!


Assalammualaikum..
Baru dapat tahu yg blog hasrulhassan.com ada membuka peluang utk mana2 blog untuk disenaraikan dalam ruangan bloglist blog beliau..terhad kepada 200 blog terawal..so harap2 sempat la untuk menyertai dan tersenarai dlm bloglisg HH ni..
Aku sememangnya suka berkunjung ke blog HH ni tapi selalunya aku menjadi silent reader je..tapi kadangkala ada juga meninggalkan komen2..
Blog HH ni banyak memberikan tips2 berguna dalam berblogging ni..aku sendiri mendapat banyak maklumat mengenai dunia blogging ni drp blog beliau..ternyata banyak ilmu yg diperoleh bila berkunjung ke blog HH ni..jadi sangat rugi kalau x singgah ke blog beliau..
so korang tggu apa lagi jom join ramai2 n selalu2 lah singgah ke blog HH ni yer..


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 ulasan:

~didiey~ berkata...

good luck!! :)

jom join segmen didiey plak..

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

Masha Meisters berkata...

selamat bersegmen dan gud luck ye mis banu :)

Nor Zilla Sensei berkata...

dtg dr segmen yg sama..terus join folower kt sini :-)

McNa berkata...

dari segmen sama ..salam kenal
http://www.jomsinggah.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

sambil2 tu leh tgk giveaway
http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

Mia Liana berkata...

datang sini dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

Related Posts with Thumbnails