23 Sep 2012

"Segmen : Aku Sayang Kau, Sahabat "

 
Assalammualaikum..
hari ni aku nak join segmen ni pula..
Jom Join Ramai2..
Salam Perkenalan untuk semua..
gambar kat bawah ni adalah member2 sekolah form 6 semua satu kelas ni..masa ni kiteorg kat kenduri kahwin kiteorg..Sariaz,Linda,Diyanah,Asilah n me hehehe..ada diantara diorang yg mmg aku dh kenal lama sejak dari tingkatan 1 lagi..masa form 6 dulu mmg best semuanya sekepala n gila2 haaha..rindu ngan diorang ..lama x jumpa sebab semuanya busy dgn urusan masing2 namun masih contact2 lagi..org kata jauh dimata dekat dihati ^_^
Gambar kt bawah ni pula masa kt UM with my Housemate..Syawa,Mieza and Dalila..Syawa n Mieza sama minor ngan aku tapi major lain..cuma dalila jer yg sama minor major ngan aku..pendek kata apa2 pun semuanya sekali dan sama2..la..rindu ngan mereka juga..semua pun gila2 tmbh satu rumah..mcm2 perangai ada haha..semuanya sweet jer..n baik2 belaka...ikutkan ramai lagi..tapi gambar xde hehe gmbr ni je yg ada..so aku cerita ikut gambar yg ada hehehe..
apapun sayang mereka semua sebab diorang semua baik n sweet2 belaka..
Sahabat yg sangat berharga =)
 

tag
Dhia

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

2 ulasan:

Nur Atirah berkata...

wahh dgn lagu blog yg terharu . hehhe . thanks ye join . dah letak blog awak dlm bloglist "team sayang sahabat" . btw tira follow sini .
1419

Cik Nur berkata...

selamat bersegmen miss banu..

Related Posts with Thumbnails