14 Sep 2012

SEGMEN : BLOGWALKING SAMBIL FOLLOW 1 MALAYSIA


 
 
Assalammualaikum..
Hari ni nak join segmen mcm biasa..
Jom Join Ramai2..
Salam Perkenalan untuk Semua yer..
Jumlah Follower:1366
Berasal dari Pulau Pinang..

 

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

19 ulasan:

Deqla manjew berkata...

wahhh.. laju jek join segmen....hihi...kalo smpt nnti deqla nk join jgk la..selmt bersegmen... =)

Cik Nur berkata...

selamat bersegmen miss banu.. :)

Si Matatajam berkata...

Selamat bersegmen..

Mrs.BuduBilis berkata...

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-blogwalking-sambil-follow-1.html

Singgah sini BW dari segmen yang sama...

Nor Salmi berkata...

Singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-blogwalking-sambil-follow-1.html

~AiMi SyAhiRAh~ berkata...

Salam.. BW dari segmen yang sama..:) Jom view my new entry here.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rindu-dengan-raksasa.html

Eraz Fadli berkata...

Datang guling-guling jenguk peserta SEGMEN BLOGWALKING SAMBIL FOLLOW 1 MALAYSIA.. Lepak dulu..

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-blogwalking-sambil-follow-1.html

En. Zamir berkata...

Blogwalking sangat bagus dan baru2 ni ada keluar software automatik untuk blogwalking..sama2 kita maju terus dalam FOLLOW 1 MALAYSIA

Safawati berkata...

slmt blogwalking..^_^..

Sheila Mutalib berkata...

nak jalan-jalan blog jugak la...

www.shelovevitamin.com

Ira Dhira berkata...

hai. saya baru je mula blogwalking. kalau hati baik singgah lah sebentar di http://yeyeyblog.blogspot.com/

Norhayati Ismail berkata...

hi dear...jemput singgah ke blog akk.."Secantik Bidadari"
Idaman setiap wanita...
http://bit.ly/1gZCtsB

Muhd Ismail -Kpop Malaysia berkata...

jum2 follow sye tentangmail.blogspot.com

World Mama's Health berkata...

Sudi2 jenguk2 ker blog saya : http://clickmoment.net/

BudakGemok.com berkata...

satu segmen yg sangat bagus..jemput terjah site saya...koleksi movie/drama dalam dan luar negara berkualiti tinggi :0

Iswandi Rezal berkata...

Jika mahu info info yang terkini, jangan segan silu untuk singgah di blog saya.

http://laju-lajunakpergimana.blogspot.com/

Norfaradila Baharum berkata...

Salam perkenalan juga..Jemput singgah blog saya :)

http://pakarnutrisi.com

Ghaveeta Rao berkata...

Hi semua saya baru dalam blogger ni boleh la follow my blog yea.

http://veerao89.blogspot.my/

Norhayati berkata...

Salam Semua......Salam Perkenalan

Jemput ke blog sy..ada banyak tips yang sy kongsikan untuk semua...:)

Related Posts with Thumbnails