9 Sep 2012

Segmen : Mari Berkenalan


Assalammualaikum..
disebabkan hari ni agak bowink maka aku pun menjoinkan diri dalam segmen ni
mari berkenalan hahaha
okey kena jawab soalan2 kt bawah ni..
 
1~Nama penuh tuh cuba cari sendiri hehe tapi lebih suka dikenali dgn nama Miss BaNu or Miss SyahBaNu
2~Saya sentiasa merasakan diri ini awet muda muahahaha..dlm linkungan 20-an keatas
3~Asal orang Pulau Pinang..
4~Perangai Pelik ek?suka Berangan hehehe..
5~Blogger kesukaan ialah Semua Geng2 Group Segar Follower (GSF) diorang mmg best,baik,peramah rugi x kenal dgn diorang ni(tgh bodek ni haha)link blog diorang leh tengok kat Bloglist di Sidebar ni..
6~Sambut Besday ngan kawan2 dan Main mcm2
7~Start pada September 2009..
8~Blog saya lebih kepada hiburan gitu..cite pasal artis,pasal isu semasa,cerita2 personal tuh ada tapi x banyak..sebab tuan punye blog ni pemalu orangnya hahaha..namun hal2 keagamaan juga turut diselitkan...jadi kena la selalu singgah ke blog ini..
9~Tujuan buat blog adalah untuk meluahkan apa yg dirasa,berkongsi idea dan pendapat dengan yg lain..
10~Blog Rien nice sgt..comey jer...x serabut rasa lapang jer masuk blog rien..terbaiklah..
 
P/s-Korang sebelum tuh meh singgah n klik SINI dulu..& SINI

=>Need extra cash? Just be YOU and tune in to Red FM to win RM100,000! KLIK SINI CPT!

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 ulasan:

Cik Nur berkata...

selamat bersegmen miss banu...

Che Rosliza Che mat berkata...

Selamat bersegmen...

Si Matatajam berkata...

Selamat bersegmen dear
Kak M tag Banu dalam GA http://mymatatajam.blogspot.com/2012/09/koleksi-terbaru-kznabihah-butik.html

Needa Hani berkata...

Suka cik banu ni sentiasa ceria :)

Needa Hani berkata...

Suka cik banu ni sentiasa ceria :)

Needa Hani berkata...

Suka cik banu ni sentiasa ceria :)

Cik Rongoks berkata...

selamat bersegmen ! ^^

Rien Rose berkata...

hehe thanks dear join segmen rien.. selamat berkenalan.. sama mcm rien lah suka berangan hehee

Deqla manjew berkata...

owh.. mcm tu rupanya miss ni..hihi..selmt bersegmen!

~AiMi SyAhiRAh~ berkata...

Salam darling! Wah cantiknya blog ni! Dtg dari segmen sama. Nak saya follow anda? Jom join segmen ini!=)http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Related Posts with Thumbnails