19 Sep 2012

Segmen : Saya Nak Di Review & Promote



Assalammualaikum..
harap2 sempat lagi join segmen ni hehe
Salam Perkenalan untuk semua yer..


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 ulasan:

MRS Rongoks berkata...

selamat bersegmen :)

~AiMi SyAhiRAh~ berkata...

Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Senarai peserta dah keluar.. meh blogwalking..
kalau boleh sambil blogwalking sambil tinggalkan komen tentang blog perserta lain, atau nak review blogger yang satu kumpulan dengan awak pun boleh :)

TERIMA KASIH SEBAB SUDI JOIN

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-saya-nak-di.html

mia udax comel berkata...

Datang dari tempat yang sama dah follow harap dapat follow balik
http://mia-udax.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

Eraz Fadli berkata...

Blogwalking untuk dari Segmen Saya Nak Di Review dan Promote miss Z berceloteh !

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

Nor Salmi berkata...

Singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

Yana Aina berkata...

dari segmen sama .. jom sggh blog yana

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

fayun berkata...

saya singgah dan follow sini. kami dari segmen yang sama. jom lah singgah dan follow saya juga.

http://nzfyns.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-di-review-promote.html

selepas join segmen dari missZ, joinlah segmen saya pulakk :)

http://nzfyns.blogspot.com/2012/09/segmen-let-be-my-follower-by-fayun.html

Che Rosliza Che mat berkata...

Selamat bersegmen...rajin betul adik banu kita nie...

Cik Nur berkata...

selamat bersegmen miss banu

Related Posts with Thumbnails