25 Nov 2012

"Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com"

 
Assalammualaikum..
Hari ni nak join segmen yg dianjurkan oleh Kak Mia..
Due Date~8 Disember 2012
So Jom Join Ramai2 yer..
Salam Perkenalan untuk semua..
Jumlah Follower Setakat ini: 1574
Apa yang saya suka dalam blog kak Mia ni adalah tips dan tutorial yang kak mia buat..sebab membolehkan saya memperbaiki blog saya supaya lebih baik lagi..
so pada semua jom singgah blog Kak Mia ni ramai2 konform ceria n tersenyum je masuk blog beliau sebabnya tagline blog beliau adalah Smile...Smile...Smile...  =)

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

38 ulasan:

Mia Liana berkata...

terima kasih ya miss banu sudi join segmen kak mia ni. dah check, entri penyertaan lengkap.

Yana Libra berkata...

selamat bersegmen~~~ :)

Cik Nur berkata...

selamat bersegmen miss banu.. :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

selamat bersegmen :-)

Mysyah Holiday berkata...

Assalamualaikum.
Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 1575

Jika sudi, jom join segmen syah pula.
InsyAllah ada hadiah. (Link)

Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

Anisa Anuar berkata...

datang singgah blog ni...sambil bw

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yana aina berkata...

dari segmen sama BW ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Che Rosliza Che mat berkata...

Akak pun join jugak hihihi selamat bersegmen..

miz ruha berkata...

singgah jenguk miss banu dari segmen yang sama... ^_^

http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

AyuInsYiraH berkata...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

Najihah Hasin berkata...

Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Muhd Ashraf Muizz berkata...

saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

hainom OKje berkata...

Dtg dari segmen yg sama!

IsmailDotCom berkata...

Datang dari segmen mialiana.com sudah follow miss banu :)
Jemput singgah

http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Faqihah Husni berkata...

Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Emas Putih berkata...

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

Cik Zaniff berkata...

singgah sini dari segmen yang sama :

http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

salam kenal k & done follow

Nur Syafiqah berkata...

jemput join :)
http://anasyafiqah96.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-disember-2012.html

Fendy berkata...

singgah dan follow dari segmen sama...
http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Pecinta pink^^ berkata...

salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

afraa berkata...

salam. hye dtg dr segmen yg same. done follow. jom support afraa ?

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Eraz Fadli berkata...

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yeenMiscelivious berkata...

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azwar Syuhada berkata...

Terjah n follow ,dari segmen yang sama.. =D

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Hatimi Tahirruddin berkata...

singgah dari segmen yg sama...:)

http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

Ieta Mat Sa'ad berkata...

salam, singgah sini... dari segmen sama... wa... syanteknya blog...sampai saya dah follow… sudi2 juga jengah ke sini>>http://ieta-myblog.blogspot.com :)

Cik Syida berkata...

salam kenal,kte dtg follow sini dr blog kak Mia

EMMYMAZLI berkata...

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azira berkata...

dari segmen yg sma :)
done follow u ..

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Farra Izzaty berkata...

singgah sini dari segmen yang sama =)
dah follow :)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Kelana Cinta berkata...

Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

Maria Menado~ berkata...

Salam miss banu.. saya singgah dari segmen sama... =)

follow sini dulu lagi~~

Sheera Aya berkata...

salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow #1604 & bw kamu. :)
singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi berkata...

Assalamualaikum.
Ibu singgah dari segmen sama.
Dah follow sebelum ni.

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

itu Akhil berkata...

salam pengenalan
dtg dr segmen yg sama & blogwalking disini..^_^

senyum sokmo!!

Mia Liana berkata...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Mar Haini Abdul Rahim berkata...

Assalamualaikum, salam kenal dr segmen kakmia :)

jom singgah ^_^
http://mayesa-jcb.blogspot.com

Hazirah Muslim berkata...

dari segmen yg sama :)
btw , jum join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

Related Posts with Thumbnails