-->

25 Nov 2012

"Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com"

 
Assalammualaikum..
Hari ni nak join segmen yg dianjurkan oleh Kak Mia..
Due Date~8 Disember 2012
So Jom Join Ramai2 yer..
Salam Perkenalan untuk semua..
Jumlah Follower Setakat ini: 1574
Apa yang saya suka dalam blog kak Mia ni adalah tips dan tutorial yang kak mia buat..sebab membolehkan saya memperbaiki blog saya supaya lebih baik lagi..
so pada semua jom singgah blog Kak Mia ni ramai2 konform ceria n tersenyum je masuk blog beliau sebabnya tagline blog beliau adalah Smile...Smile...Smile...  =)

38 ulasan:

  1. terima kasih ya miss banu sudi join segmen kak mia ni. dah check, entri penyertaan lengkap.

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen miss banu.. :)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum.
    Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 1575

    Jika sudi, jom join segmen syah pula.
    InsyAllah ada hadiah. (Link)

    Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

    BalasPadam
  4. datang singgah blog ni...sambil bw

    http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  5. dari segmen sama BW ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  6. Akak pun join jugak hihihi selamat bersegmen..

    BalasPadam
  7. singgah jenguk miss banu dari segmen yang sama... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  8. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    BalasPadam
  9. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  10. saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

    BalasPadam
  11. Datang dari segmen mialiana.com sudah follow miss banu :)
    Jemput singgah

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


    http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  13. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    BalasPadam
  14. singgah sini dari segmen yang sama :

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    salam kenal k & done follow

    BalasPadam
  15. jemput join :)
    http://anasyafiqah96.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-disember-2012.html

    BalasPadam
  16. singgah dan follow dari segmen sama...
    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  17. salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

    BalasPadam
  18. salam. hye dtg dr segmen yg same. done follow. jom support afraa ?

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  19. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  20. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  21. Terjah n follow ,dari segmen yang sama.. =D

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  22. singgah dari segmen yg sama...:)

    http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

    BalasPadam
  23. salam, singgah sini... dari segmen sama... wa... syanteknya blog...sampai saya dah follow… sudi2 juga jengah ke sini>>http://ieta-myblog.blogspot.com :)

    BalasPadam
  24. salam kenal,kte dtg follow sini dr blog kak Mia

    BalasPadam
  25. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  26. dari segmen yg sma :)
    done follow u ..

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  27. singgah sini dari segmen yang sama =)
    dah follow :)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  28. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    BalasPadam
  29. Salam miss banu.. saya singgah dari segmen sama... =)

    follow sini dulu lagi~~

    BalasPadam
  30. salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow #1604 & bw kamu. :)
    singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  31. Assalamualaikum.
    Ibu singgah dari segmen sama.
    Dah follow sebelum ni.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    BalasPadam
  32. salam pengenalan
    dtg dr segmen yg sama & blogwalking disini..^_^

    senyum sokmo!!

    BalasPadam
  33. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    BalasPadam
  34. Assalamualaikum, salam kenal dr segmen kakmia :)

    jom singgah ^_^
    http://mayesa-jcb.blogspot.com

    BalasPadam
  35. dari segmen yg sama :)
    btw , jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017