5 Dis 2012

Segmen | Semarakkan Rakan Blogger Google+


 
Assalammualaikum..
Hari ni nak join segmen yang dianjurkan oleh Hasrul Hassan
seperti semua tahu goggle + mmg sgt penting jadi marilah semua join segmen ni untuk meramaikan lgi follower di google + tuh hehehe jgn lupa add saya k..tgk je kt sidebar ni..
 

"Google+ lebih baik sebab dengan sekali klik, anda bukan sahaja berhubung sesama blogger, tetapi semua mereka yang punyai akaun dalam rangkaian Google. Malah, apabila anda berkongsi (+1) entri-entri di blog anda, semua rakan anda akan mengetahui akan perkongsian tersebut - sama seperti anda klik Facebook LIKE dalam entri blog"

Salam Perkenalan untuk semua yer...


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 ulasan:

Dayana Bahar berkata...

Selamat bersegmen ye

Cik Nur berkata...

selamat bersegmen miss banu..

deno berkata...

selamat bersegmen :)

etuza berkata...

nanti nak tengok cara daftar, kat blog Mialiana...semoga menjadi, cantik follower google ni..

Engku Muzahadin berkata...

Dah follow g+ banu... ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

selamat bersegmen

Che Rosliza Che Mat berkata...

Selamat Bersegmen ya...

dya bunga berkata...

Selamat bersegmen Cik Banu..

M'Rie R'Nie berkata...

As Salam, datang menerjah dari segmen HH. Salam perkenalan dari saya.

pha is berkata...

datang dari segmen yg sama dan folow g+ sini..

http://pening-pala.blogspot.com/2012/12/segmen-semarakkan-rakan-blogger-google.html

Related Posts with Thumbnails