-->

5 Dis 2012

Segmen | Semarakkan Rakan Blogger Google+


 
Assalammualaikum..
Hari ni nak join segmen yang dianjurkan oleh Hasrul Hassan
seperti semua tahu goggle + mmg sgt penting jadi marilah semua join segmen ni untuk meramaikan lgi follower di google + tuh hehehe jgn lupa add saya k..tgk je kt sidebar ni..
 

"Google+ lebih baik sebab dengan sekali klik, anda bukan sahaja berhubung sesama blogger, tetapi semua mereka yang punyai akaun dalam rangkaian Google. Malah, apabila anda berkongsi (+1) entri-entri di blog anda, semua rakan anda akan mengetahui akan perkongsian tersebut - sama seperti anda klik Facebook LIKE dalam entri blog"

Salam Perkenalan untuk semua yer...

10 ulasan:

  1. selamat bersegmen miss banu..

    BalasPadam
  2. nanti nak tengok cara daftar, kat blog Mialiana...semoga menjadi, cantik follower google ni..

    BalasPadam
  3. As Salam, datang menerjah dari segmen HH. Salam perkenalan dari saya.

    BalasPadam
  4. datang dari segmen yg sama dan folow g+ sini..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/12/segmen-semarakkan-rakan-blogger-google.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017