-->

31 Okt 2012

Apa Yang PaLing Banyak Dicari Dalam My BLoG



Assalammualaikum..
Hari ni saja godek2 blog n saja nk check Search Keywords blog ni all the time punya..jadi hasilnya seperti yang diatas hehehe..yg paling banyak dicari adalah pasal Maharaja Lawak Mega 2012, Lawak Ke Der, Link Blog aku pun ade hehehe dgn nick name aku Miss BaNu pun ade org search ek haha HazaMa pun masuk senarai, Khairul Fahmi Che Mat pun ade. Terbanyak sekali tentulah yg berkaitan dgn JOZAN..hehehe..

 
Animated Gif Jozan kt atas ni credit utk Wani
Read More »

Corat Coret JOZAN Dan SePaH DaLam MLM2012

Assalammualaikum
Akhirnya memang konform JOZAN join MaharajaLawak Mega 2012..Iklan perserta2 yg Join MLM tuh pun dah kuar di tv..semua peserta bergaya dengan pakaian ala2 pahlawan Rom/Yunani dan seangkatan dgnnya hahaha..kalau korang tgk betul2 promo iklan Peserta MLM tuh korang akan nampak perbezaan JOZAN dgn peserta lain haha..peserta lain siap dengan topi nak berperang bagai n muka diorang ada yg berapa nmpak sbb terlindung dgn topi yg dipakai..Bagi aku JOZAN mmg bergaya habis dalam promo iklan tuh berpusing pun dah ada gaya n waktu nama diorang disebut gambar diorang mmg jelas dan terang fuhh siap dengan Spek Mata Hitam Uollss..pahlawan zaman dulu mmg ada dh pakai spek mata hitam yer ek?hahaha peserta lain xde yang pakai Spek mata hitam pun..JOZAN mmg bergaya gitu dlm promo tuh pun dah nampak betapa gahnya JOZAN.. =)

Rasanya semua peminat JOZAN mmg lega bila JOZAN akhirnya sah menyertai MLM..bagus diorang ni walaupun dah amat popular diorang masih merendah diri dan ingin bertanding dengan yang lain. Walaupun dulu hanya Naib Juara mereka tetap tidak berputus asa dan kembali bersaing kini..moga kali ini kemenangan menjadi milik mereka..Paling menarik walaupun dulu ada gosip yang keluar bahawa JoZaN akan berpecah dan join group lain dan sebagainya ternyata semuanya hanya khabar angin..Mereka masih tetap bersama bak kata ZizaN dulu, "Takde Sape dapat Pisahkan JoZaN", "Biarlah tak Lawak sekalipun tapi kami masih tetap tampil bersama" sweet kan..itulah keistimewaan JOZAN..gandingan duo terhebat yang sentiasa sweet sokmo hehehe..

Berbalik pada barisan peserta MLM2012 Ini nampaknya nama Sepah/SepahTu tiada dalam senarai..Ini menunjukkan bahawa mereka tidak menyertai MLM kali ini..agak terkilan juga Sepahtu x join MLM kalau Sepahtu Join makin mantap laa MLM ni disamping saingan menjadi sangat sengit..dan JoZaN boleh membalas dendam atas kekecewaan lalu kan..tapi malangnya SePah mmg x masuk..ramai yang buat andaian bahawa Sepahtu takut untuk bertanding kembali kerana risau gagal mempertahankan kemenangan lalu..aku ada terbaca kat Portal Murai.com.my antara alasan Sepahtu tak Join MLM adalah sebab Mamat sepah..Jom Baca kenyataan Sepah Tu

"Dahulu kami bertiga. Sekarang ini hanya tinggal kami berdua saja. Jadi, jika kami masuk, kami akan rasa janggal pula. Sejujurnya, kami telah mengambil masa selama tiga bulan untuk buat keputusan sama ada kami patut sertainya atau pun tidak.
"Oleh itu, rasanya inilah keputusannya terbaik kami yang mana kami tidak masuk. Kami tidak mahu orang pertikaikan kemasukan kami. Lagi pun, sebelum ini kami cipta nama dengan bertiga. Untuk berdua (Sepahtu), rasanya masih belum cukup matang lagi untuk kami melakukannya.Kami juga tidak mahu kecewakan hati Mamat".Dalam pada itu, Shuib mengakui Mamat ada mempelawa mereka untuk bergabung semula bagi menyertai pertandingan gah berkenaan.Kami tidak mahu main-main dalam hal ini. Kami tidak mahu bergabung semula hanya demi pertandingan.
 
"Isu gabung semula ini amat sensitif. Ia bukanlah perkara yang boleh dibuat main."Sesungguhnya jika menyertai pertandingan tekanannya amat berlainan. Kami sudah laluinya ketika menyertai Maharaja Lawak. Terus-terang, kami sangat susah nak buat keputusan sehinggalah di saat akhir.Keputusan ini adil untuk kami bertiga. Masing-masing tidak sertainya." (SuMBeR )
Apapun jom kita tengok promo barisan peserta MLM2012 Kat bawah ini...


Read More »

WaNita


Read More »

BEST ON SCREEN CHEMISTRY AWARD~JOZAN

Assalammualaikum..
pasni meriah laaa Twitter,Tv,FB bila JOZAN tercalon dan masuk bertanding hahaha..
muka zizan cam lain jer ni mesti sbb rambutnyer tuh hehehe x sabar nk tgk JOZAN For MLM2012
Selain tuh JOZAN juga tercalon dalam Shout Awards dlm kategori BEST ON SCREEN CHEMISTRY AWARD..memang patut diorang menang untuk kategori ni sbb serasi sgt kan..so nanti sape rajin leh la undi secara online dan SMS...

teringin nak tengok JOZAN Sama2 atas stage dan menang anugerah atas tiket JOZAN..
Read More »

Loving Hadharah Collection

LOVING HADHARAH COLLECTION
Assalammualaikum..
saja nak tolong promote business online member den hehehe..
kepada pembaca blog ni kalau rajin2 boleh la pergi klik LIKE kat page FB Loving Hadharah Collection..macam2 ada kat sana..die ada jual tudung,baju,tikar dan mcm2 lagi..cantik2 semuanya dan berwarna warni..pilih jelaa yg mana berkenan di hati..pastu belilah yer..hehehe
nak tengok lebih banyak barang2 yg dijual boleh la skodeng page FB tuh sbb banyak gambar kat situ n byk pilihan yg ada..so selamat menjengah ke sana yer..
terima kasih pada yg sudi berkunjung ke page FB Loving Hadharah Collection.. klik sini---> Loving Hadharah Collection
Read More »

30 Okt 2012

"SEGMEN : JOM FOLLOW"


 
Assalammualaikum...

today nak join segmen ni plak
Jom Join Ramai2
Salam Perkenalan untuk semua..
Jumlah Followers:1525

Read More »

Segmen: Jom Tukar Link Bloglist


 
Assalammualaikum
today nak join segmen ni..
Jom join ramai2
Salam Perkenalan untuk semua..
 

Read More »

28 Okt 2012

Segmen "Cubit-cubit Manja"


 
Assalammualaikum..

Jom Join Ramai2
Salam Perkenalan untuk Semua..
Saja Join segmen ni kerana nak menambah followers serta berkenalan dengan para blogger yg lain & mengeratkan silaturrahim sesama kita..

Read More »

SEGMEN BLOGLIST PELANGI ME & MY FAMILY

 
Assalammualaikum..
Jom join ramai2
due date-30 Oktober 2012
 

Read More »

"SEGMENT INCREASE OUR FOLLOWERS DURING HOLIDAY

 
 
Assalammualaikum..

nak join segmen lagi ni hehe
Jom Join Ramai2
Salam Perkenalan untuk semua..
Read More »

"Segmen: Follow Sampai Meletup"

 
 
Assalammualaikum..

hari ni nk join segmen..
Jom Join Ramai2
Salam Perkenalan untuk semua..
Hadiah yg dipilih~LoMo
Jumlah Follower setakat ini~1519
Target Follower~2000

 
dh lama follow blog nisa..
 
 

Read More »

Segmen : Jom Tambah Follower Twitter.

 
 
Assalammualaikum..

nak join segmen nih plak
due date 30 Oktober 2012
My Twitter~ https://twitter.com/Miss_SyahBaNu

tag
http://yayabunga.blogspot.com
Read More »

23 Okt 2012

BuSy & CaRa Undian

Assalammualaikum
apa khabar semua..
sorry lama x blogwalking busy skit sejak dua menjak ni..
banyak benda nak kena urus laaa..huhuhu nasiblaa semua kerja aku dipermudahkan
Alhamdulilah..hope pasni semua kerja lebih mudah amin...
to GSF saya akan cuba blogwalking ke blog anda semua yer..dan tinggalkan komen ^_^
maaf kalau lambat sikit ke teratak anda semua tapi jangan risau saya akan tetap singgah dan terjah k..
sebelum ni ada yg pesan nak tahu cara2 nak mengundi JOZAN untuk Shout Awards..so kalau nak undi JOZAN secara ONLINE for Shouts Awards boleh pergi ke Laman Web ni http://www.shoutawards.com.my/2012/best-on-screen-chemistry-award.aspx undi k..sebab diorang x pernah menang award bersama-sama atas nama JOZAN..so if diorang menang award ni maknanya ni adalah award pertama diorang as a JOZAN..so vote k..nak vote menerusi SMS pergi je laman web tu ada diberitahu cara undi menerusi SMS..sorang leh undi 10 kali untuk sehari..undi jgn x undi..kalau minat JOZAN tuh undilah yer bukan susah pun klik link tuh jer pastu vote la 10 kali or kurang dari tu pastu dah habis heehe..

Read More »

21 Okt 2012

Penerimaan Ijazah Dengan Cara Paling Unik

Assalammualaikum..
first time tengok video kat bawah ni agak terkejut juga..
tertanya-tanya boleh ke berkelakuan begitu ketika menerima Ijazah..confuse den
sedangkan masa aku konvo dulu..kelakuan begini sangat tidak boleh..awal2 lagi dh diberi amaran.
Kena terus je jalan amik ijazah terus jalan x payah nak lambai2 menari-nari or bersilat semua.
Bila tengok video ni terus aku tertanya-tanya ni trend baru ker..aku ker yg ketinggalan zaman ni..memang dibenarkan dh ek muahahaha..giler laaa
kalau sorang yg berkelakuan gitu aku paham gak..tapi bila dh semua mcm tuh gak mmg pelik..or mmg dibenarkan dh untuk buat kenang-kenangan gitu hahaha
bagi pendapat aku mmg nmpk mcm x sopan lngsung laaa..menari ala burung bangau hahaha adoiii nk tergelak pun ade..yg melompat pun ade..
diorang ni semua dh berpakat ke buat gaya gitu ke mmg dibenarkan ntahlaa..mmg aku x setuju laa caranya diorang amik ijazah mcm ni buat malu universiti pun ade gak..tapi lawak gak tgk haha...apapun pendek kata aku x suka haha
doodle Mama Arina =)
Jom Tengok video nyer kt bawah ni~What Do You Think?

Read More »

JOZAN IN THE SAME DAY

Assalammualaikum..
hari ni nak cerita pasal kisah semalam haha firstly kita tengok gambar kat bawah ni hehehe gambar ni from Twitter Johan A'sari...
Nampak x JOZAN berpakaian ala2 pahlawan zaman Rom,Yunani dan seangkatan dgnnya hahaha rasanya ni mesti untuk MaharajaLawak Mega 2012 kot, photoshoot untuk gambar or promo iklan ke ape ke kan..tapi yg pastinya maybe berkaitan dgn Maharaja Lawak Mega yg akan berlangsung pada 16 November ini..yeayyy teman dah tak sabar yob hahaha..konform Gempaq punya la sebab ada JOZAN uolls..hahaha...okey tu cite pasal MLM2012 sekarang kita masuk pasal kisah JOZAN In Twitter.

Rasanya sejarah tercipta gitu di Twitter sebabnya kiteorg dapat bertweet dengan JOZAN Dalam hari yang sama okey...sejarah tuh bukan senang nk dpt dua2 kan..Dapat bertweet dengan JoHaN Di waktu pagi, Malam pula dapat bertweet dengan ZizaN..first time dapat bertweet dgn kedua-dua mereka dalam hari yang sama cuma beza waktu..JoHan online Pagi, ZizaN Plak Online Malam..cuma waktu malam tuh aku x online jadi aku x chat la dgn Zizan cuma member2 Zizan Twitter Family ada mention my name too so merasa la jugak kan hahaha..jadilah tu dari xde langsung..Time pagi tu Johan ada mention sekali n retweet Tweet Cik Siti kita yg mana dlm tuh ada nama aku gak pastu masa dekat JoHan nk offline die sempat retweet aku..mknanya tweet aku kira yg paling last yg die retweet sblum offline..famous skejap masa tuh kahkahkah tpi best sbb first time diretweet oleh JoHan sebelum ni hanya dimentionkan jer..layan je gambar k..haha


tu Johan di pagi hari ni plak Zizan di malam hari hehehe


hehehe itulah ceritanyer..lalalalala meh semua ke Blog JOZAN FC..
Read More »

Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas


 
 
Assalammualaikum
hari ni nak join segmen
Due date-31 Oktober 2012
Jom Join Ramai2
Salam Perkenalan untuk Semua
jumlah follower:1504
My Fanpage Blog: leh klik kat link ni or kat sidebar blog ni http://www.facebook.com/pages/Miss-BaNu-StoRy/220198411384672
 

Read More »

19 Okt 2012

"Segmen : Jom Blogwalking bersama Merapu Si Paan"



 
 
Assalammualaikum..
today nk join segmen..
due date-5 November 2012
Jom Join Ramai2..
Salam Perkenalan untuk Semua yer..
 
Saya bangga bergelar sebagai seorang blogger kerana itu duniaku, dan aku tetap aku di dunia blogger itu
 
hehe slogan merapu dh tu hahaha
tag

Read More »

18 Okt 2012

About Me

Read More »

17 Okt 2012

'UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK'

 
 
Assalammualaikum...

today nk join segmen..
Jom Join Ramai2
Salam Perkenalan untuk semua

tag
Dhia
HaNa
Read More »

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017