-->

31 Dis 2012

SoRry Lewat Sikit...




Akhirnya setelah mngalami suatu keadaan yang tidak selesa iaitu dengan perkataan yang lebih senang difahami kurang sihat..akhirnya Alhamdulilah kini semakin sembuh..sebab tulah blog ni dah beberapa hari x berupdate..so maafkan saya bagi sape2 yang tertunggu-tunggu update dari blog ni khususnya kepada semua peserta segmen saya iaitu Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun..Insyaallah hari ni atau esok akan saya senaraikan semua peserta yang telah join segmen saya ni..dont worry link2 anda akan saya kemaskinikan sekejap lagi..so stay tune..pasni dh boleh blogwalking dengan lengkapnya ;) sorry yer pada smua sebab terlewat nak umumkan keseluruhan senarai peserta tuh..
Read More »

29 Dis 2012

SegMeN TaMBaH FoLLoWeR Di HuJuNg TaHuN

Ini Entry Melekat..Entry terbaru sila skroll ke bawah yer...
Assalamualaikum..
Hari ni rasa nak buat Segmen lak..ni adalah segmen ke-2 yang saya buat..so harap you all semua sudi join k...simple jer segmen ni..so Jom Join ramai2 yer..
SyaRat-Syarat Penyertaan
1~Buat entry dan letakkan tajuk: Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun
2~Letakkan Banner diatas dalam entry anda dan linkkan ke entry segmen ini..
3~Follow Blog saya yer tgk kat atas sekali n follow gak google plus saya klik jer kat sidebar tuh..(x wajib)
4-Klik Like kat Fanpage FB saya http://www.facebook.com/pages/Miss-BaNu-StoRy/220198411384672 (leh jugak klik kt sidebar tu)
5-leh juga follow saya kat Twitter bagi yg ada Twitter tu https://twitter.com/Miss_SyahBaNu (x wajib)
6-Letakkan Jumlah Follower anda setakat ini..dan Target Follower anda dimasa hadapan
7-Dah siap letakkan link entry anda di ruangan komen yer di shoutbox tak dikira..
Tarikh tutup: 29 Disember 2012

Semua dijemput untuk join segmen ini..diakhir segmen saya akan senaraikan semua peserta yg join dan pastu bolehla kita Blogwalking dan follow memollow antara satu sama lain.. =)

Update!!SeNaRai Peserta SegmeN Setakat ini...
Read More »

26 Dis 2012

FiNaL SeaSoN (5) N FiNaL EpiSode MeRLiN PeNuH TraGis DaN SeDiH


Assalammualaikum..
Akhirnya Drama Siri MerLin menamatkan episodnya untuk musim ke-5 pada 24 Disember 2012 yg lalu dan cite Merlin ini juga tidak akan disambung ke musim ke-6..so Musim ke 5 adalah yang terakhir..uwaaaa sedih plak kan Merlin dah xde pasni..Setelah 5 Musim bersiaran yakni selama 5 tahun akhirnya ianya berpenghujung yang mana episod akhir Merlin mmg sangat menyedihkan bagi semua penggemar cite Merlin ni..ohhh tidak...kerana di episod akhir Arthur akhirnya Mati setelah ditusuk pedang (yg ada Nafas Naga) oleh Mordred..Namun Mordred juga mati apabila Arthur juga sempat menikam Mordred kembali sebelum jatuh pengsan. Walaubagaimanapun Arthur tidak mati serta merta..Dia masih bernafas sebelum Merlin membawanya masuk ke dalam hutan.
Ketika didalam hutan Arthur kesakitan namun masih mampu bercakap-cakap dengan MerLin..dan situasi yang paling ditunggu-tunggu oleh semua penggemar Merlin pun tiba juga, dimana MerLin akhirnya berterus terang pada Arthur yang dia adalah ahli sihir dan mempunyai kuasa magik..Arthur awalnya tidak mempercayai kata-kata Merlin dan menganggap Merlin bergurau..akhirnya Merlin menunjukkan kuasa magiknya pada Arthur..Arthur kemudian terkejut lalu berasa amat kecewa dan tertipu. Die mengatakan bahawa selama ini die merasakan die amat mengenali Merlin rupanya dia salah. Arthur terus tidak mahu brcakap langsung dengan Merlin selepas itu. Keesokan harinya Gaius sampai di tempat mereka..lalu melihat luka Arthur dan mengatakan kuasa Magik Merlin juga tidak mampu menyelamatkan Arthur..dan Arthur hanya mempu bertahan hidup dalam dua hari saja..
Arthur ketika ini masih takut2 ragu2 serta merajuk dengan Merlin..dia hanya berpura-pura tidur bila Merlin ada disitu..setelah Merlin pergi dan Gaius datang kpdnya terus die memberitahu Gaius yang Merlin tuh ahli Sihir..tapi riak wajah Gaius x terkejut pun..lalu Arthur sedar yg Gaius pun lama tahu pasal Merlin ada magik..akhirnya Gaius cuba menasihati Arthur dan memberitahunya betapa pentingnya Merlin disisinya serta betapa sayangnya Merlin kpd dirinya..akhirnya Arthur akur dan mengikut nasihat Gaius..
Merlin masih tidak berputus asa dan cuba mencari jalan untuk mengubati Arthur..Akhirnya Gaius mengatakan hanya ada satu jalan iaitu dengan membawa Arthur ke satu tempat..Kemudian akhirnya Arthur dan Merlin berangkat menuju ke tempat tersebut manakala Gaius pulang ke Istana..sedih gak masa ni bila Gaius nak berpisah dengan Merlin dan Arthur die mcam dah leh tau yg die x kan jumpa Arthur dah pasni..sedihnnyaaaa...diorang berpeluk semua..dan meneruskan perjalanan masing..Malam menjelma Arthur dan Merlin berehat dibawah pokok manakala Merlin cuba menghidupkan api dengan guna kayu ke batu akhirnya Arthur suruh MerLin guna kuasa magik die utk hidupkan api..dan Merlin pun buatlah..pastu diorang bersembang-sembanglah sedih gak masa ni..Bila Arthur mcm x sangka yang selama ni die boleh x sedar yg Merlin ada kuasa Magik..Merlin hanya mampu ckp sorry..die hanya guna magik die untuk Arthur saje bukan untuk tujuan lain..

Arthur semakin lemah manakala Morgana pula tahu yg Arthur masih hidup dan cuba mencari Arthur dan Merlin didalam hutan..dan akhirnya die berjumpa dengan mereka..die terus menggunakan kuasa magiknya kpd Melin lalu Merlin pun terpelanting jauh(haha ayat aku mmg lawak)Morgana terus menghampiri Arthur dengan gembiranya kerana dia x sabar2 mahu membunuh Arthur yg telah sedia lemah itu..Akhir saat2 yg ditunggu tiba apabila Merlin datang dari belakang dan terus menikam dengan Pedang yang sama yg menikam Arthur kpd Morgana..Merlin menikam Morgana dari arah belakang..akhirnya puas hati aku bila Morgana akhirnya mati ditangan Merlin..huhuhu Arthur hanya melihat Morgana mati didepan matanya..
Setelah Morgana dah mati Merlin dan Arthur cuba meneruskan perjalanan dengan berjalan kaki kerana kuda yang mereka naiki sebelum ini telah lari disebabkan kedatangan Morgana. Namun keadaan Arthur semakin parah dan tidak mampu meneruskan perjalanannya lagi sebaliknya die hanya menyuruh Merlin berhenti dari melakukan apa2 pun krn semuanya telah terlambat..Arthur hanya menyuruh Merlin memeluknya erat2 (masa ni mmg sedih giler huhu)Merlin masa ni dah nak menangis dah..Arthur masa ni sempat berkata-kata pada Merlin..dan ayat terakhir yg Arthur cakap pada Merlin sebelum die menutup mata adalah "Thank You Merlin" dannnnnn...Arthur pun menutup matanya..sangat sedih masa ni Merlin mmg dah menangis, menjerit..dan akhirnya Merlin memanggil naganya untuk membawa mereka ke tempat tersebut walaupun die sedar semua dah terlambat.. 
(masa ni Arthur dah mati huhu)
(Merlin masih x dpt terima hakikat Arthur dah mati)
Setelah sampai ke tempat berkenaan..Merlin masih x berputus asa..die terus mengusung mayat Arthur tu..sebelum Naga berkenaan menegur Merlin dengan menyuruh Merlin untuk menerima hakikat kerana tidak ada apa2 yg boleh dilakukan lagi..Naga tersebut menyuruh Merlin menerima takdir yg tertulis untuknya dan Arthur..dan akhirnya Merlin merelakan pemergian Arthur dan melaksanakan sendiri upacara pengebumian Arthur..huhuhu sedih ooo...tapi aku x rasa Merlin kembali ke istana selepas itu..die merantau  dan menunggu kelahiran semula Arthur..dan masa ni Merlin dah jadi tua..huhuhu...
inilah ending drama siri org putih yg paling sedih yg pernah aku tengok huhuhu kalau korang nak tengok final episod cite Merlin ni bolehlah tengok kat Youtube or search kt google mesti keluarnyer..x pun tunggu tv3 tayangkan nanti maybe dalam bbrp minggu lagi..
i will miss you Merlin =(

Read More »

24 Dis 2012

REVIEW MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 MINGGU KE-6

Assalammualaikum...
macam biasa hari ni nak buat review untuk MaharaJa Lawak Minggu ke-6 yang bertemakan Rancangan/Program Tv..8 peserta/kumpulan membuat persembahan..dan kumpulan yang tersingkir minggu ni adalah The Bandung Joker..

JOZAN
JoZaN membuat sketsa mengenai rancangan tv Propaganza dan ditukar namanya kpd PropaGanjil haha..ada tv besar dan dua2 dlm tv..antara part best masa diorang kelam kabut nak tukar baju dan tukar rambut palsu haha last2 x sempat kata Johan..haha masa JoHaN jadi AA(Azwan Ali) tuh mmg kecoh sekejap laa siap turun pentas uolls kelas kau jemah hehe..rasanya AA tuh pun sronok JOZAN buat dan tiru gaya die..siap tulis kat twitter lagi serta beri pujian dan nasihat pada JOZAN lagi di twitternyer..part paling buat org ketawa semestinya masa lagu Apo Kona Eh Jang yg masa Zizan pakai shawl tuh kononnya jadi fieda tuh haha pastu goyang2 badan tu x leh blah tengok muka zizan masa ni haha comel gak muka die pakai tudung/shawl ni muahaha..Undian Jozan masih yang tertinggi tapi diikuti rapat dengan kumpulan JaMbu dan Shiro dibelakang JoZaN..

JaMBu
Kump JamBu memang tidak pernah menghampakan dan sentiasa konsisten..diorang mmg sangat menyerlah minggu ni..Jambu membuat sketsa ttg Program tv-MahaRaja Lawak Tauke sempat jadi Ac Mizal semua haha..Yus plak sempat meniru gaya2 juri Awie, Wulan, Najib dan Lisa haha..mmg meletup JamBu minggu ni..
SHIRO
Kump Shiro juga tidak kurang hebatnya..mereka membuat sketsa ttg Program TV Bersamamu (tv3) hehehe Ajak jadi pengacara perempuan tuh n Shahrol jadi orang tua yang diinterview, lawak disamping dalam masa yg sama ada jugak mesej positif yg cuba disampaikan..paling best ada gak iklan2 tv yang diorang buat cthnya iklan susu kot n iklan harpic yg ada Afdlin Shauki tuh sempat lgi diorang ni haha..best2..
SAYWHO
Minggu ni diorang meniru gaya Azwan Ali, Chef Jo(Masterchef) dan Che Lah (Master Chef season 2) sketsa diorang adalah program tv Masterchef..lawak gak siap tnjuk masak2 lgi hahaha..Kump ni mmg bijak mencuri perhatian rakyat Msia..dgn sketsa2 diorang haha rasanya x mustahil kump ni boleh masuk final sekali lagi tapi nak jadi juara tuh mmg x mungkin lah kan..haha..
 BOBOI
Kump BoBoi agak slow minggu ni..kurang best rasanya diorang mcm dh salah pilih rancangan tv..diorang pilih rancang tv kanak2 nyer, kartun ke ape ntah..aku mmg x layan kartun dh skrg ni haha Nabil siap pakai costume buaya lagi haha..yg best tu nabil siap guna muncung buaya di kepalanya die utk ketuk2 orang hahaha tpi BoBoi mmg x brp best minggu ni..
R2
Kump R2 membuat sketsa ttg seorang pengacara menemubual pengemis..pengacara tanya soalan demi soalan..pengemis pula memberikan jawapan2 yg kelakar..gitulah sketsa diorang..lawak la jugak..tpi nampak biase jer la xde yang menarik sgt ttg sketsa diorang ni..
SABON
Kump SaBoN menunjukkan sedikit peningkatan minggu ni..lawak pun okey sikit..Seperti kump R2,diorang buat sketsa ttg seorang pengacara yang menemubual seorang pngemis..nampaknya kali ni Abon lebih banyak bercakap dari Sathiya..Sathiya lebih kepada body language dari bercakap maybe ni strategi diorang kot..
THE BANDUNG JOKER
Kump ini membuat sketsa ttg program tv yg tgh meletup skrg ni Betul ke Bohong ..haha program tv yg dipilih mmg dh best dh..tapi sayangnya kurang lawak..lawak mmg x menjadi rasanya x dengar orang ketawa pun..dan akhirnya membuat kump ini tersingkir...dh hilang upin dan ipin dalam MLM2012 hehehe...

hope tema minggu depan lebih meletup...
Jom join my segmen~ SeGMen TaMBah FolloweR Di HujuNg TaHuN due date pada 29/12/2012
Read More »

Segmen:Jom godek-godek followers

 
 
Assalammualaikum..
Hari ni nak join segmen..
Jom Join Ramai2
Salam Perkenalan untuk semua..
Jumlah Follower setakat ini~1691
Jumlah Follower yg diinginkan~2000
 
tag
 

Read More »

Segmen-Jom Tambah Rakan Blogger!


 
Assalammualaikum..
Hari ni nak join segmen lak..
Due date-30 Disember 2012
Jom Join Ramai2..
Salam Perkenalan untuk semua..
 
Read More »

22 Dis 2012

Segmen Blogwalking Rilex Cool



Assalammualaikum..
Hari ni nak join segmen..
tarikh tutup-25 Disember 2012
Jom Join Ramai2 yer..
Salam Perkenalan untuk semua...
Antara kelebihan Blogwalking adalah
-Dapat Kenal Blogger2 Baru
-dapat cuci mata melihat blog2 yg semuanya cantik-cantik belaka =)
-Dapat mengeratkan lagi hubungan sesana blogger..



Read More »

21 Dis 2012

Happy BesDay Waniey~GSF

Assalammualaikum...
Hari ni adalah hari ulangtahun kelahiran salah seorang ahli GSF iaitu waniey..Selamat Hari Lahir saya ucapkan..semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan bahagia selalu aminnn...moga gembira sentiasa dan senyum sokmo =)...
jom singgah ke blog beliau =) (It's Story Time) ~> http://winkwinkwinky.blogspot.com/
Read More »

Thank You MV~GSF

Assalammualaikum..
Seblum ni ada dapat hadiah2 dari Deqla pastu CiM Sekarang ni dapat pula dari MV (Ms Velentine) from GSF..wah bertuah sungguh jadi ahli GSF ni..sentiasa ada suprise gitu..Alhamdulilah semoga ikatan ukhwah GSF kekal selamanya..hadiah kat atas ni dapat dlm hari Selasa ke Rabu lepas..sorry gmbar x brp clear..thanks yer MV..cantik sungguh suke sgt.. =)
apa kata korang singgah ke Blog MV ni (All About Love) ~> http://www.msvelentine.my/
Read More »

19 Dis 2012

Tweet Tweet deNgaN ArtiS

Assalammualaikum...
Sejak2 berjinak jinak dengan Twitter Facebook makin dilupa sekarang ni haha..tapi Facebook ni masih ada kelebihannya sendiri dan Twitter ada kekurangannya..tapi salah satu kelebihan Twitter ni dapat sembang2 terus dengan artis..haha..semua artis ada twitter..cuma nak cari yang friendly tuh memang susah maklumlah dah artis mestilah ada ego sikit kan..x main follow2 org biasa ni..follow artis saja haha..kategori ni mmg ramai..tapi dalam ramai2 tuh ada gak yg aku jumpa friendly hbis..paling best bila artis follow twitter kita happy beronok-ronok kot haha..tambah2 yg popular OMG paham2 jerla..entry ni bukan nk menunjuk-nunjuk tapi saje je nak gtau kt korang smua artis mana yg friendly kt Twitter haha..rasanya pelawak lebih sporting kot layan peminat kt twitter..pendapat aku laa..haha tapi kalau ada artis lain mungkin aku yang x tahu..

Rasanya dalam entry2 sebelum ni mesti sape2 yg rajin baca blog ni mesti pernah nampak tweet2 den dgn JoHan dan Zizan..hehe OMG mmg best sgt dpt tweet dengan diorang ni..tp diorang ni kdg2 jer online x selalu..kalau nasib baik dapatlaa korang bertweet dengan diorang..Follower Zizan kat Twitter dah 1 Million uolls..so kalau die x balas tweet tu paham2 jerla sejuta orang tweet die mana nak perasan semua..Dato Fazley antara artis yang rajin follow peminat die terbaik..Tauke JamBu(Raja Lawak) & Adi Putra pun sama...artis lain tuh ada yg follow peminatnya tapi ikut nasib lah..kalau difollow tuh mmg untunglah..hahaha..kalau x difollow redhoo jer laa ahaha..banyak kali gak la Tauke Jambu balas tweet peminat termasuk tweet den hahha..beberapa hari lepas sempat bertweet dengan ShahRoL (ShiRo) haha..




Tauke JamBu dan ShahRoL ShiRo mmg follow back Twitter aku..terbaiklah diorang ni haha..nak suruh Zizan follow den tuh maybe agak susah sbb ramai bangat mintak die follow jadi agak mustahil disitu hehehehe..JoHan plak die memang jarang online n jarang follow.tapi x kisahlaa janji diorang balas tweet dah cukup..hehe
eh semua artis lelaki kan artis perempuan xde ke??haha setakat ni aku x tahu artis wanita mana yg agak friendly dan follow back peminat..den belum jumpa lgi..hehe nanti2 jumpa kot..
Read More »

16 Dis 2012

ReView MaHaRaJa LaWaK MeGa 2012 MiNggu ke-5

Assalammualaikum..
macam biasalah hari ni nak buat review ttg MLM2012 Minggu ke-5 yang bertemakan Muzikal Komedi..ternyata di minggu ke-5 kesemua peserta memberikan persembahan terbaik masing2..hampir kesemua kumpulan membuat persembahan dengan cemerlang tapi ada la satu dua kump yg agak kureng skit..tapi rata-ratanya semua persembahan mmg best dan meletup..Muzikal Komedi memang tidak menghampakan..dan minggu ini tiada penyingkiran.

JOZAN
JOZAN membuat sketsa tentang Audition Teater Muzikal..Zizan dgn rambut belah tepi yg x leh blah hehe disamping dengan gagapnya memang terbaik..JoHaN pula seperti biasa dengan lakonannya yg cemerlang..diorang kutuk mengutuk each other atas pentas mmg terbaik haha slumber jer..nama Dina juga turut termasuk sekali..pemilihan lagu juga sesuai n paling best..Part pegang tangan pun ade uolls..tapi sekejap jerlaaa..kalau lama sikit lgi best rasanya..diorang patut tunjukkan lagi kesweetkan diorang atas pentas manja2 dgn each other oooh baru bayangkan dh rasa sweet haha..part Johan lompat2 tuh comel sampai rambut palsu nak tertanggal hehehe..bagi aku JOZAN best minggu ni..
 SHIRO
Kump Shiro membuat sketsa tentang perompak/pencuri gitulah hahaha...diorang pun best minggu ni..part paling best bila Shahrol nyanyi lagu Gadis dan Bunga tuh,suara die mcm x sampai pastu die sendiri yg tergelak comel jer..hahaha..die sendiri yg tergelak dengar die nyanyi bila ada part yg die x sampai..lawak tang situ..apapun Shiro juga best minggu ni..
JAMBU
JamBu mmg all out minggu ni..meletup..pandai diorang pilih lagu..semua lagu yg diorang pilih mmg best n terbaik..hampir semua dialog diorang dalam nyanyian..sangat terror uolls..i suke JamBu yeah..JamBu mmg sentiasa konsisten..
R2
Kump R2 Juga cemerlang minggu ni..dengan sketsa Pontianak dan Manusia di Tanah Perkuburan..lirik lagu yg diorang nyanyikan penuh kelucuan..R2 pun best minggu ni..
SAYWHO
Saywho memang pandai mengambil hati penonton Msia, Diorang pandai memilih isu2 terkini dan tahu apa yg penonton Msia suka..pemilihan lagu diorang juga best..x leh blah masa salah seorang dri diorang nyanyi lagu Pencinta Wanita versi loghat Kelantan haha terbaik...terus penonton bersorak..kalau masa lebih lama konform diorang nyanyi dh lagu Apo Kono Eh Jang tuh dah haha..
BOBOI
Boboi membuat sketsa tentang Along2 gi Karaoke haha along2 ni minat Anuar Zain rupenyer ahahaha...cuma satu jer yg aku kurang suka iaitu Afdlin dan Nabil agak terlampau menjerit-jerit bila bercakap slang Cina nih..cakap terjerit-jerit maybe nak tunjukkan gangster jadi diorang  bercakap dengan nada yg kuat..tpi nmpk sgt mcm menjerit-jerit..huhuhu..
BANDUNG JOKERS
Kump ni masih mengekalkan karakter Upin dan Ipin dalam sketsa diorang..kali ni ketiga-tiga mereka memakai baju sekolah..pemilihan lagu agak best juga..iaitu diorang pilih lagu2 dari kumpulan Wali iaitu Cari Jodoh dan Yank yg telah ditukar liriknya..Bila diorang ni asyik dengan karakter Upin dan Ipin jer bosan jugak kan...
SABON
Aku rasa kalau ada penyingkiran mmg konform kump SaBon yg akan kuar..sketsa xde jln cerita pkai mynyi jer lagu disamping mggunakan props kuda kepang..pemilihan lagu juga x best walaupun awalnya ada lagu oppa gangnam style tpi lepas tu semua lagu lama jer old school dah..disamping diorang nyanyi mmg kelaut tempo kemana diorang kemana mcm Ac Mizal ckp Kump Sabon leh ganti Amir Im Sorry hehehe sbb tempo mmg kelaut hehe kalau nk bandingkan OSBON dan SABON mmg jauh bezanya kehadiran Sathiya x membantu Abon nmpk mcm jd lgi teruk..apapun tggu minggu depan kot2 Kump SABON akan buat kejutan sape tau kan..

(gambar2 diatas kredit kpd instagram Zizan n Kak Nurul)
P/s~Jemput Join my Segmen yer tgk post paling atas sekali..tQ
Read More »

"1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMEY"



Assalammualaikum..
Selain buat segmen sendiri aku juga turut segmen dari blogger lain iaitu dari Cik Mimiey
Due date-12 Januari 2013
Jom Join Ramai2..
Salam Perkenalan untuk Semua..
Blog Cik Mimiey sweet n simple..loading pun laju, terbaiklah..
Blog saya biasa2 jer..lebih kepada hal2 hiburan dari peribadi gitu hehe..

Read More »

13 Dis 2012

MaLaysia Tewas dan Gagal ke Final AFF Suzuki Cup 2012


Assalammualaikum..
akhirnya Malaysia gagal untuk ke final AFF SUZUKI CUP 2012 Setelah tewas kepada Thailand sebentar tadi...rata2 bangga dengan penjaga Gol Malaysia iaitu Farizal Marlias yg sedaya upaya menyelamatkan gawang Malaysia dari dibolosi..Mat Yo pula asyik kena kepung sampai 3 pemain lak tu..adeh kesian die..nk gerak susah..pemain Malaysia senang hilang Bola..kenapa Safee Sali dimasukkan agak lewat ek..huhu paling x boleh blah bila Malaysia kena main dgn 10 pemain jer bila Fadhli Shas dilayangkan kad kuning kedua dan terpaksa keluar padang..apa punya pengadil..bukan salah die pun pemain Thailand mula dulu..diorang bukan bertumbuk pun adehhh...pengadil berat sebelah..mmg x kena ambik pengadil dari Korea berat sebelah pada Thailand..(abaikan gmbr kt atas yer haha gmbr lama tu) xpela nk buat cmne xde rezeki..redhooo jer..yg penting kalah ke menang Malaysia tetap dihati..selamanya..
Read More »

12 Dis 2012

WordLess WedNesday~ZizansTwitterFamily

Rajin Kak Eym buat untuk bagi Zizan.. =) cantik sungguh..

jeng jeng  jeng nampak x zizan sign kat situ siap ada ucapan lgi..
Read More »

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017