-->

10 Jan 2013

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen


Assalammualaikum..
hari ni nak join Hanif Idrus Giveaway 2013 segmen ni..
dua date-9 feb 2013
lau mng leh dapat keychain yg comel2 tuh.. =)
so jom join ramai2..

tag
BeLLa
Dhia

38 ulasan:

  1. semoga berjaya miss banu.. :)

    BalasPadam
  2. Thanks kerana menyertai giveaway saya. Jom kita meramaikan persahabatan dunia blogging ini

    BalasPadam
  3. singgah dr segmen yg sama..
    http://inasazali.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  4. dari segmen yg sama , done follow, follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  5. dari segmen sama, meh la follow n komen balik:)

    BalasPadam
  6. dari segmen sama, meh la follow n komen balik:)

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum wbt.Singgah melawat dari GA Mr Hanif.Semoga berjaya :)

    BalasPadam
  8. Good luck!
    Ibu datang dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  9. Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  10. dah join giveaway hanif?
    Good luck ya,

    http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  11. Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

    link leeza :
    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    BalasPadam
  12. salam dri budak kampung
    naek baseka dri sana ke sini
    dtg nktempek sini

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  13. Salam, Hootoh datang ronda peserta Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen.
    Hootoh Blog: Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

    BalasPadam
  14. Salam,
    Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
    Anda sudah berada di bloglist saya…
    http://www.hanifidrus.my
    Terima kasih sertai segmen saya
    Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

    Sila lihat blog anda berdasar abjab nama blog anda. JIka tiada abjab diletakkan di abjab A

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    ( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

    BalasPadam
  15. singgah dr GA yg sama.
    good luck ! :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  16. hai.. dtg jalan2 cni.. dari segmen yang sama.. if sudi jom lawat and jadi followers saya.

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html


    terima kasih <3

    BalasPadam
  17. singgah dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

    http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum. sheila dtg dr segmen yg sama. good luck ye.

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  19. Gud luck yer..

    Cheqkaq datang dari segmen yg sama..

    http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  20. salam..singgah dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

    jom jenguk saya plak...

    http://inazalina.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  21. Singgah sini dr segmen sama jgk :)
    Jom kenal2 lagi kita

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen_12.html

    Mari kesanq jgk ye :)

    BalasPadam
  22. Updated terbaru:
    Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
    pergi ke:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    BalasPadam
  23. dari segmen sama. dtg singgah

    BalasPadam
  24. dari segmen yg sama

    follow sekali lah

    http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

    selamat maju jaya dari :
    http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  26. datang sini dr segmen yang sama membalas kunjungan

    selamat bersegmen

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2013/01/segmen-11hanif-idrus-giveaway-2013.html

    BalasPadam
  27. Assalam..dan salam perkenalan..=)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    selamat bersegmen ye..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  28. Jalan-jalan Melihat senarai komen..
    Kan segmen dah nak habis..hehehehe

    BalasPadam
  29. ..selamat bersegmen..
    http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/01/segmen-hanif-idrus-giveaway-2013.html

    ..tengok sini jugak..
    http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-by-cik-siput-kiut.html

    BalasPadam
  30. dtg ke sini
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  31. Dari segmen yang sama....

    http://www.ckod-ckodok.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  32. Salam Satu Blogger.
    Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
    Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

    Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
    http://www.hanifidrus.my/
    Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
    Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

    Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
    Sila lihat senarai pemenang di:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

    Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017