-->

10 Jan 2013

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen


Assalammualaikum..
hari ni nak join Hanif Idrus Giveaway 2013 segmen ni..
dua date-9 feb 2013
lau mng leh dapat keychain yg comel2 tuh.. =)
so jom join ramai2..

tag
BeLLa
Dhia

38 ulasan:

  1. semoga berjaya miss banu.. :)

    BalasPadam
  2. Thanks kerana menyertai giveaway saya. Jom kita meramaikan persahabatan dunia blogging ini

    BalasPadam
  3. singgah dr segmen yg sama..
    http://inasazali.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  4. dari segmen yg sama , done follow, follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  5. dari segmen sama, meh la follow n komen balik:)

    BalasPadam
  6. dari segmen sama, meh la follow n komen balik:)

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum wbt.Singgah melawat dari GA Mr Hanif.Semoga berjaya :)

    BalasPadam
  8. Good luck!
    Ibu datang dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  9. Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  10. dah join giveaway hanif?
    Good luck ya,

    http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  11. Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

    link leeza :
    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    BalasPadam
  12. salam dri budak kampung
    naek baseka dri sana ke sini
    dtg nktempek sini

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  13. Salam, Hootoh datang ronda peserta Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen.
    Hootoh Blog: Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

    BalasPadam
  14. Salam,
    Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
    Anda sudah berada di bloglist saya…
    http://www.hanifidrus.my
    Terima kasih sertai segmen saya
    Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

    Sila lihat blog anda berdasar abjab nama blog anda. JIka tiada abjab diletakkan di abjab A

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    ( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

    BalasPadam
  15. singgah dr GA yg sama.
    good luck ! :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  16. hai.. dtg jalan2 cni.. dari segmen yang sama.. if sudi jom lawat and jadi followers saya.

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html


    terima kasih <3

    BalasPadam
  17. singgah dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

    http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum. sheila dtg dr segmen yg sama. good luck ye.

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  19. Gud luck yer..

    Cheqkaq datang dari segmen yg sama..

    http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  20. salam..singgah dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

    jom jenguk saya plak...

    http://inazalina.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  21. Singgah sini dr segmen sama jgk :)
    Jom kenal2 lagi kita

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen_12.html

    Mari kesanq jgk ye :)

    BalasPadam
  22. Updated terbaru:
    Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
    pergi ke:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    BalasPadam
  23. dari segmen sama. dtg singgah

    BalasPadam
  24. dari segmen yg sama

    follow sekali lah

    http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

    selamat maju jaya dari :
    http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  26. datang sini dr segmen yang sama membalas kunjungan

    selamat bersegmen

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2013/01/segmen-11hanif-idrus-giveaway-2013.html

    BalasPadam
  27. Assalam..dan salam perkenalan..=)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    selamat bersegmen ye..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  28. Jalan-jalan Melihat senarai komen..
    Kan segmen dah nak habis..hehehehe

    BalasPadam
  29. ..selamat bersegmen..
    http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/01/segmen-hanif-idrus-giveaway-2013.html

    ..tengok sini jugak..
    http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-by-cik-siput-kiut.html

    BalasPadam
  30. dtg ke sini
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  31. Dari segmen yang sama....

    http://www.ckod-ckodok.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    BalasPadam
  32. Salam Satu Blogger.
    Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
    Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

    Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
    http://www.hanifidrus.my/
    Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
    Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

    Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
    Sila lihat senarai pemenang di:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

    Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017