6 Jan 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......


Assalammualaikum..
hari ni nak join Segmen yg dianjurkan oleh FizGraphic.com
Jom Join Ramai2
Salam Perkenalan Untuk Semua yer..
Saya Blogger dari Pulau Pinang.. =)
Apa yang best kat Penang ni?macam2 ada hehehe..kalau kat penang ni makanan paling famous mestilah Nasi Kandar kan..dekat sgt tempat Nasi Kandar dgn umah den hehe jalan beberapa langkah dh sampai dah haha...so mai laa melancong ke Penang ceewah dh macam duta pelancongan plak dah ni..hehehe..

saya tag semua GSF (Group Segar Follower) untuk join segmen ni..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

45 ulasan:

Cik Nur berkata...

selamat bersegmen.. :)

Chic Na berkata...

cikna suka penang. cikna suka nasi kandar. suka semua yg ada kat penang. huhu..

Musyirah :) berkata...

Assalamualaikum ! saya datang dari selangor :D

http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

Cheida_Mymee berkata...

wah geng!!! sy pon penang slam perkenalan!!

miss zerocinta berkata...

dari segmen same jgak
foolow kayy
http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

I K A :) berkata...

hai :') kite suka makan nasi kandar . sbb kite org penang gak . cuma duk kat slangor . hee
http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Husna Humairah berkata...

dari segmen sama. follow dari kL. follow back eh http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

jujur itu wajib ada pd bloggers, baru boleh jadi bloggers hebat dan dihormati. ingat k ;) salam ukhuwah.

RadhiahIlyas ッ berkata...

dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

Nurul Nasuha berkata...

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Engku Muzahadin berkata...

Nasi Kandaq terbaikkk..Haha`
Dari segmen yg sama...

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mimie Najib berkata...

salam kunjugan dari blogger perak.. :)

kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Budak Kampung berkata...

yong dri bumi allah
mai la dtg perok

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♔ Cahaya Permata ♔ berkata...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Angel Love Soldier berkata...

Dari segmen yang sama,

Dah follow awak,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Khalilah berkata...

orang perlis mai terjah blog kamu salam kenal dari saya :D

http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno berkata...

terbang ke sini dari segmen yang sama! dah lama tak ke pulau pinang... huhu.. :)

Deqla manjew berkata...

selmt bersegmen. :)

bazilah abu hassan berkata...

terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

^_^ aneyz ^_^ berkata...

salam alaik :) blogger perak terjah blog nie ..
nice blog ^_^

jgn segan2 singgah larr blog sye :)

http://tentangid0paq.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

siti fatima Arifin berkata...

Assalamualaikum...Salam perkenalan dari segmen yang sama. Cik Putih blogger dari Terengganu. Datang Ushar orang Pulau Pinang plak. Entry yng menarik...

Nak tahu apa yang menarik di Tganu blehlah singgah disini

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

aisyah humaira' berkata...

blogger selangor dtg terjah pulau pinang !!!

http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Yaya LaRh berkata...

Dari Ngeri sembilan datang ke P.Pinang , Harap P.Pinang sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Nasuha berkata...

Salam sejahtera. sy dtg dr segmen yang sm. salam perkenalan.

cikguHidayah berkata...

singgah blog penang dari tganu..dh follow sini jugak..rasa nk g lawat penang la pasni..nak pekena nasi kandaq ori punya habaq hang..hehehe..jom lawat tgnu.. :)

http://www.cikgucomel74.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Wieda berkata...

ASSAKAMMUALAIKUM , budak kedah mai terjah blog ampa ! terjah la balik nowh :)
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Syah berkata...

Hai !jom join ga gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

jaakechik berkata...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

jaakechik berkata...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

jaakechik berkata...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

Eedi Aziz berkata...

salam dari blogger KELANTAN...

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

SuparMan SuaRez berkata...

Salam...Blogger Dari Sabah jauh Datang Nie. Huhu.Salam Kenal.
Dah lama FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya jugak k.. ^__^
http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

Seneorita Baharin berkata...

dr segmen yg sama..dr penang jgk! :)
Salam perkenalan n slamat bersegmen ^___^

Azza Afdzal berkata...

hai..blogger dari perak menjenguk di sini...

http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

QasehnyaRania berkata...

hye miss banu :D
ciksu join juga. jom singgah tengok apa yg best :D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

leya berkata...

BW.. saya blogger dari kedah..
http://cikawanputih.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

farhanamasdo berkata...

hi blogger penang ! i'm blogger from kluang, johor .

feel free to visit my blog ^^ and salam kenal from me . :)

http://bungajauh.blogspot.com

done following here !

Cik Que berkata...

dtg dari segmen sama...selamat berkenalan...^__^

http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

♥Farhana♥ berkata...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ----> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

yeen miscelivious berkata...

hi.. yeen dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

yeen miscelivious berkata...

hi.. yeen dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Norvanida berkata...

dari segmen yang sama...

http://norvanida.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

BlueiceButterfly berkata...

salam kenal dari segmen yang sama :)

AmalinaLee berkata...

Dah lama follow sini hehe.

Salam tuan blog :) Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Fie berkata...

dari segmenn yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Related Posts with Thumbnails