-->

6 Jan 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......


Assalammualaikum..
hari ni nak join Segmen yg dianjurkan oleh FizGraphic.com
Jom Join Ramai2
Salam Perkenalan Untuk Semua yer..
Saya Blogger dari Pulau Pinang.. =)
Apa yang best kat Penang ni?macam2 ada hehehe..kalau kat penang ni makanan paling famous mestilah Nasi Kandar kan..dekat sgt tempat Nasi Kandar dgn umah den hehe jalan beberapa langkah dh sampai dah haha...so mai laa melancong ke Penang ceewah dh macam duta pelancongan plak dah ni..hehehe..

saya tag semua GSF (Group Segar Follower) untuk join segmen ni..

45 ulasan:

  1. cikna suka penang. cikna suka nasi kandar. suka semua yg ada kat penang. huhu..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum ! saya datang dari selangor :D

    http://musyirahariys.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  3. wah geng!!! sy pon penang slam perkenalan!!

    BalasPadam
  4. dari segmen same jgak
    foolow kayy
    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  5. hai :') kite suka makan nasi kandar . sbb kite org penang gak . cuma duk kat slangor . hee
    http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  6. dari segmen sama. follow dari kL. follow back eh http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    jujur itu wajib ada pd bloggers, baru boleh jadi bloggers hebat dan dihormati. ingat k ;) salam ukhuwah.

    BalasPadam
  7. dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

    BalasPadam
  8. dah follow sini..
    dari segmen sama..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  9. Nasi Kandaq terbaikkk..Haha`
    Dari segmen yg sama...

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  10. salam kunjugan dari blogger perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  11. yong dri bumi allah
    mai la dtg perok

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  12. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  13. Dari segmen yang sama,

    Dah follow awak,

    Jom follow saya jugak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    BalasPadam
  15. orang perlis mai terjah blog kamu salam kenal dari saya :D

    http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  16. terbang ke sini dari segmen yang sama! dah lama tak ke pulau pinang... huhu.. :)

    BalasPadam
  17. terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  18. salam alaik :) blogger perak terjah blog nie ..
    nice blog ^_^

    jgn segan2 singgah larr blog sye :)

    http://tentangid0paq.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  19. Assalamualaikum...Salam perkenalan dari segmen yang sama. Cik Putih blogger dari Terengganu. Datang Ushar orang Pulau Pinang plak. Entry yng menarik...

    Nak tahu apa yang menarik di Tganu blehlah singgah disini

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  20. blogger selangor dtg terjah pulau pinang !!!

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  21. Dari Ngeri sembilan datang ke P.Pinang , Harap P.Pinang sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  22. Salam sejahtera. sy dtg dr segmen yang sm. salam perkenalan.

    BalasPadam
  23. singgah blog penang dari tganu..dh follow sini jugak..rasa nk g lawat penang la pasni..nak pekena nasi kandaq ori punya habaq hang..hehehe..jom lawat tgnu.. :)

    http://www.cikgucomel74.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  24. ASSAKAMMUALAIKUM , budak kedah mai terjah blog ampa ! terjah la balik nowh :)
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  25. Hai !jom join ga gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    BalasPadam
  26. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    BalasPadam
  27. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    BalasPadam
  28. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    BalasPadam
  29. salam dari blogger KELANTAN...

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  30. Salam...Blogger Dari Sabah jauh Datang Nie. Huhu.Salam Kenal.
    Dah lama FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya jugak k.. ^__^
    http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    BalasPadam
  31. dr segmen yg sama..dr penang jgk! :)
    Salam perkenalan n slamat bersegmen ^___^

    BalasPadam
  32. hai..blogger dari perak menjenguk di sini...

    http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  33. hye miss banu :D
    ciksu join juga. jom singgah tengok apa yg best :D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  34. BW.. saya blogger dari kedah..
    http://cikawanputih.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  35. hi blogger penang ! i'm blogger from kluang, johor .

    feel free to visit my blog ^^ and salam kenal from me . :)

    http://bungajauh.blogspot.com

    done following here !

    BalasPadam
  36. dtg dari segmen sama...selamat berkenalan...^__^

    http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  37. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ----> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    BalasPadam
  38. hi.. yeen dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  39. hi.. yeen dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  40. dari segmen yang sama...

    http://norvanida.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  41. salam kenal dari segmen yang sama :)

    BalasPadam
  42. Dah lama follow sini hehe.

    Salam tuan blog :) Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


    http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  43. dari segmenn yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017