26 Feb 2013

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

29 ulasan:

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Asmar Arafad berkata...

same segmen , dtg berkunjung

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

~N!k nURfAt!hAH hARun~ berkata...

dtg dari segmen sama n done follow

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkin-oleh-eraz-fadli.html

Deqla manjew berkata...

selmt bersegmen lagi dan lagi dear..hihi

Kesuma Angsana berkata...

slmt bersegmen yer

Eraz Fadli berkata...

Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

Farah Waheda Wahid berkata...

dari segmen yang sama...

lelamaisara berkata...

selamat bersegmen...

KK berkata...

as salam..
salam perkenalan dari KK! ^^
dari segmen y same.. :)

lawa blog..kemas..
sukaaa ;)

Solehah Shamsuddin berkata...

selamat bersegmen dear :)

ShVea Reara berkata...

http://solidarity95.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadzli.html

Saya join :)

Yana Libra berkata...

good luck~

Cik Nur berkata...

selamat bersegmen miss banu

Budu Bilis berkata...

Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Cik Aini berkata...

selamat bersegmen Misz Banu :)

Cik Mira berkata...

Hai , Mira join

https://www.facebook.com/pages/Cik-Mira-yanxyanx/132284383543102

deno berkata...

tak sempat deno join tapi deno nak blogwalking sini jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Eraz Fadli berkata...

Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah dikemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

Mia Liana berkata...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

Seneorita Baharin berkata...

Salam, hi singgah dari segmen yg sama, bw n follow here.. :D

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

mizzniya berkata...

salam kenal ^_^
datang singgah & jemput singgah
http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Aten berkata...

done follow awk ..follow aten balik k :)

http://atienstory0809.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

SAM DIA berkata...

Singgah BW here. sorry lambat done follow ^^ jom visit my site http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Ibu Amirul berkata...

BW disini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ berkata...

Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Blog Lawa :) .. Singah-2 lah ke blog alja :)

http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html


Jom Join GA Alja . Alja sedang mencari 90 Pemenang . Mana tahu Rezeki awak :) http://www.cahayapermata.my/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

Eraz Fadli berkata...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

Emas Putih berkata...

dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Zamani Abe berkata...

Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Nurul Yuyu berkata...

Assalamualaikum.datang sini dari segmen yang sama:
http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

nak ajak join contest pertama dari saya.harap sudi join dan doakan semoga mendapat sambutan ye.jom join,62 hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang! :D

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

Related Posts with Thumbnails