-->

18 Feb 2013

"SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN"


Assalammualaikum
Hari ni nak join Segmen..
Jom Join Ramai2
Due Date-12 Mac 2013
Salam Perkenalan Untuk Semua..

tag
Bella

18 ulasan:

  1. hai..thx ye sudi join!! lama xsinggah sini. senarai peserta dah update,jmput singgah & follow kwn2 yang lain ye!

    http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

    BalasPadam
  2. hyeee, datang dari segmen yang samee!~

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  3. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

    done follow you

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen miss banu, jgn la sampai tak lalu mkn tau./.hihih

    BalasPadam
  5. salam , done folow akak :) jom pegi rumah saya :)

    http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  6. selamat bersegmen...cam best jer..huhuh

    BalasPadam
  7. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  8. dari segmen yang sama..sy follow awak,kalau sudi follow saya balik :)

    http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  9. nida dtg dri segmen :)

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-followers-sampai.html

    BalasPadam
  10. singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  11. salam...singgah dri segment yg same...kalo sudi..follow la.. :)
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  12. singgah dari segmen yang sama .dah follow sini .jemput singgah dan kalau sudi follow balik :)

    http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  13. nice blog ! done follow you ! jemputlah dtg ke teratakku !
    http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  14. dari segmen yang sama ....
    done follow

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam
  15. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    follow~

    BalasPadam
  16. salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017