18 Feb 2013

"SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN"


Assalammualaikum
Hari ni nak join Segmen..
Jom Join Ramai2
Due Date-12 Mac 2013
Salam Perkenalan Untuk Semua..

tag
Bella

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

18 ulasan:

Noor berkata...

hai..thx ye sudi join!! lama xsinggah sini. senarai peserta dah update,jmput singgah & follow kwn2 yang lain ye!

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

Choi•Minhoヅ™ berkata...

hyeee, datang dari segmen yang samee!~

http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

farah syamimi berkata...

dari segmen yang sama
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

done follow you

Cik Nur berkata...

selamat bersegmen miss banu, jgn la sampai tak lalu mkn tau./.hihih

Arina Shamsul berkata...

selamat bersegmen dik :)

Sxin berkata...

salam , done folow akak :) jom pegi rumah saya :)

http://pandamatalebam.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nyue berkata...

selamat bersegmen...cam best jer..huhuh

N.Aima K berkata...

wah dahsyat ni... kih3x

Cik Fie berkata...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Zuliana Awang berkata...

dari segmen yang sama..sy follow awak,kalau sudi follow saya balik :)

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Nor Aznida berkata...

nida dtg dri segmen :)

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-followers-sampai.html

eCha berkata...

singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

fieza husain berkata...

salam...singgah dri segment yg same...kalo sudi..follow la.. :)
http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

izah :) berkata...

singgah dari segmen yang sama .dah follow sini .jemput singgah dan kalau sudi follow balik :)

http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Iqbal Rosly berkata...

nice blog ! done follow you ! jemputlah dtg ke teratakku !
http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

! Khazanatul Sirra' ! berkata...

dari segmen yang sama ....
done follow

http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Mimie Najib berkata...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

follow~

AyuInsYiraH berkata...

salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

Related Posts with Thumbnails