-->

29 Mac 2013

"Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April"

NAK JOIN KLIK SINI..

Assalammualaikum..
Hari ni nak join Pencarian bloglist blog Fizzgraphic untuk bulan april..
Due date-30 Mac 2013
Sebelum ni dh berjaya terpilih so kali ni sajelah nk mencuba lagi mana tau dapat masuk balik dlm bloglist Blog Fizzgraphic tu hehe..

kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic??
Sebab saya nak berkongsi cerita2 dalam blog saya ini dengan semua, selain itu saya juga rajin update blog hehe paling tidak pun sehari sekali n kalau terlebih rajin byklaa entry..disamping itu blog ini tidak terikat dengan entry berbentuk personal semata-mata ianya pelbagai..ada entry tentang isu semasa, hiburan dan juga tazkirah..so pendek kata macam2 ada di blog ini hehe..

3 ulasan:

  1. lame benor dh tak join pape evnts bloggers. :)

    BalasPadam
  2. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017