-->

30 Mac 2013

"Segmen: Be Nakahime Bloglist"


Assalammualaikum..
Okey hari ni nak join segmen pula..
Jom Join Ramai2..
~Apakah Kelebihan Blog Awak?
hehe susahnyer nak jawab emmm kelebihannya sebab saya sering update blog jadi blog ini insyaallah tidak akan bersawang hehe kecualilah kalau ada hal2 yang x dapat dielakkan..disamping entry yang pelbagai dan bervariasi hehe amboii ayat x hengat dunia..wink wink

~Apakah Kelebihan Blog Nakahime?
Blog Nakahime sangat kemas,tersusun n cantik sedap je mata memandang disamping ada tuto yg berguna dan freebies yg comel2.

4 ulasan:

  1. Terima kasih banyak-bnyak sebab join ye. Dan tahniah! awak dah pun berjaya jadi bloglist Yura. Yura akan letakkan blog awak dlm blog Yura tak lama lagi ^^

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen miss banu.. :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017