30 Mac 2013

"Segmen: Be Nakahime Bloglist"


Assalammualaikum..
Okey hari ni nak join segmen pula..
Jom Join Ramai2..
~Apakah Kelebihan Blog Awak?
hehe susahnyer nak jawab emmm kelebihannya sebab saya sering update blog jadi blog ini insyaallah tidak akan bersawang hehe kecualilah kalau ada hal2 yang x dapat dielakkan..disamping entry yang pelbagai dan bervariasi hehe amboii ayat x hengat dunia..wink wink

~Apakah Kelebihan Blog Nakahime?
Blog Nakahime sangat kemas,tersusun n cantik sedap je mata memandang disamping ada tuto yg berguna dan freebies yg comel2.


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

Yura berkata...

Terima kasih banyak-bnyak sebab join ye. Dan tahniah! awak dah pun berjaya jadi bloglist Yura. Yura akan letakkan blog awak dlm blog Yura tak lama lagi ^^

N.Aima K berkata...

blogger tegar nih!!

Deqla Manjew berkata...

ehh segment lg? haha...

Cik Nur™ berkata...

selamat bersegmen miss banu.. :)

Related Posts with Thumbnails