17 Mac 2013

Segmen: Featured Me On Bubbly?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

14 ulasan:

Cik Nur™ berkata...

selamat bersegmen miss banu

Farah Waheda Wahid berkata...

terima kasih sudi join, nanti jangan lupa semak senarai peserta dan juga blogwalking yer... ^_^

Iema Gurlz berkata...

hye
dtg dr segmen yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Hasri Anis berkata...

SAYA DATANG ZIARAH SINI DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

Anis Anisa berkata...

singgah dr segmen yg sama :)

http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

anis suryanie berkata...

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

anis dtg bw kat cni :)

~Kak Nah Backyard (^_^)~ berkata...

dari segmen sama

http://hasnah60.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

^^eKaTiKaH^^ berkata...

weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Bonda Qalish berkata...

Salam..dari segmen yang sama..done follow.

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Elfirah LOng berkata...

Salam dari segmen....done follow and follow kembali Elfirah Long

http://impianzafirah.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

fatin amalina husna berkata...

salam ziarah..=)
husna dari segmen yg sama..
pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mimie Najib berkata...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

tersedia follow ~

wana wazm berkata...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mia Liana berkata...

salam.. mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Related Posts with Thumbnails