-->

4 Mei 2013

SeNaRai PeseRta SegMen SaLaM PerKeNaLaN By Miss BaNu

Assalammualaikum..
Ini adalah senarai mereka2 yang sudi join my segmen iaitu Segmen Salam Perkenalan By Miss BaNu.. thanks sbb sudi join, jadi kepada semua, Selamat berblogwalking dan menambah kenalan baru..yer


P/s-Kalau link blog anda tiada dalam senarai diatas sila inform secpat mungkin di ruangan komen dibwh ini..abaikan warna2 kat link tu..

14 ulasan:

  1. Owh.. Ok.. Menarik.. Akn join.. Bookmark dulu...

    BalasPadam
  2. bz la miss banu..belum berkesempatan join..

    maaf ye,,,

    BalasPadam
  3. as salam , blogwalking here jom join , ni first segmen :)

    http://cokielatmaness.blogspot.com/2013/04/segmen-i-love-you-mom.html

    BalasPadam
  4. insyallah, klo smpat lya join gak...

    happy belated birth dear.. moga terus dirahmati allah swt..amin

    BalasPadam
  5. insyallah, klo smpat lya join gak...

    happy belated birth dear.. moga terus dirahmati allah swt..amin

    BalasPadam
  6. hb banu..kalau ada masa nnt bw

    BalasPadam
  7. ramai yg join yer & happy birthday jugayer

    BalasPadam
  8. Insyaallah kalu ade kesempatan nak join jugak,,,

    BalasPadam
  9. I dah join dear.

    http://mamanurins.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

    BalasPadam
  10. join jgn x join..thanks pada semua yg dah join..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017