4 Mei 2013

SeNaRai PeseRta SegMen SaLaM PerKeNaLaN By Miss BaNu

Assalammualaikum..
Ini adalah senarai mereka2 yang sudi join my segmen iaitu Segmen Salam Perkenalan By Miss BaNu.. thanks sbb sudi join, jadi kepada semua, Selamat berblogwalking dan menambah kenalan baru..yer


P/s-Kalau link blog anda tiada dalam senarai diatas sila inform secpat mungkin di ruangan komen dibwh ini..abaikan warna2 kat link tu..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

14 ulasan:

maria firdz berkata...

Owh.. Ok.. Menarik.. Akn join.. Bookmark dulu...

Cik Nur™ berkata...

bz la miss banu..belum berkesempatan join..

maaf ye,,,

Soldier of Allah berkata...

as salam , blogwalking here jom join , ni first segmen :)

http://cokielatmaness.blogspot.com/2013/04/segmen-i-love-you-mom.html

LYAfrina berkata...

insyallah, klo smpat lya join gak...

happy belated birth dear.. moga terus dirahmati allah swt..amin

LYAfrina berkata...

insyallah, klo smpat lya join gak...

happy belated birth dear.. moga terus dirahmati allah swt..amin

cik didiey berkata...

no 8:D

Mrs Velentine berkata...

hb banu..kalau ada masa nnt bw

Kesuma Angsana berkata...

ramai yg join yer & happy birthday jugayer

lelamaisara berkata...

Insyaallah kalu ade kesempatan nak join jugak,,,

Che Rosliza Che Mat berkata...

link blog akak ada hihihi

Deqla Manjew berkata...

ok ade.. no 6... ;)

Si Matatajam berkata...

Akak Top 1 tu hi hi...

Normila Muhamad berkata...

I dah join dear.

http://mamanurins.blogspot.com/2013/04/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

BaNu Syah berkata...

join jgn x join..thanks pada semua yg dah join..

Related Posts with Thumbnails