22 Jun 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.

Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 ulasan:

Maria Firdz berkata...

GOod luck..slmt berjaya...

Farah Waheda Wahid berkata...

sorry lambat sikit update....

thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualikum....

http://mselim3.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

mselim3 datang dari segmen yang sama....dah follow sini.

Hafiza AizZawa berkata...

http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

fiza dah follow sini..

sizziey darliana berkata...

flying here :) peace yoo ! http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Mia Liana berkata...

salam... mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

SyieraDahhari berkata...

assalamualaikum & hai !
contestant no 49 datang follow/jenguk (sbb dah follow) di atas rasa tanggungjawab sebagai peserta Segmen Follow Bloghopping Bubblynotes :)
jemput follow back ;)

http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

salam ramadhan :)

Related Posts with Thumbnails