14 Jul 2013

SeNaRai Peserta Segmen Jom Tambah Kenalan By MBS

Assalammualaikum..
ini adalah Senarai Peserta yang Join Segmen Jom Tambah Kenalan By MBS.. setakat ini..so pada yang x join lagi dijemput untuk join sekali.. So jom join ramai2 yer..leh tambah kenalan baru+follower blog juga. Selamat Blogwalking yer..sape nak join segmen ni boleh klik ->SiNi.. terima kasih pada yang dah join my segmen ni :)

Senarai Peserta Segmen



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 ulasan:

Nurfaezah Abdullah berkata...

pikir dah tamat segmen sis hehe

Deqla Manjew berkata...

ok deqla no. 5.. =)

lelamaisara berkata...

wah miss banu buat sagmen ye..insyaallah nanti nak join juga....

Norazizah Hashim berkata...

Assalammualaikum, Selamat berpuasa.

Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - Norazizah.

Zawiah berkata...

Assalamualaikum ... rajin sungguh wat segmen yer ...
singgah sahur salam ukhwah ohblogger malaysia
http://veesandy.blogspot.com/
Selamat berpuasa

Mieza Jhaa K berkata...

Wauh selamat bersegmen.. Btw, selamat berpuasa juga..sahur pun dah lepas.. ∩__∩

Syazwani Mazlan berkata...

Assalammualaikum.. singgah sahur di sini ;)selamat berpuasa , maaf lambat...

PakcikLie PCL berkata...

Assalamualaikum ..selamat berpuasa.

#salam singgah sahur salam ukhuwah Ohblogger Malaysia PCL www.nazlee.com

Hanny Abdullah berkata...

Assalamualaikum
Dari segmen yang sama Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia - http://www.diarymama.com

Deqla Manjew berkata...

deqla dah settle follow mereka.. ;)

AyueJean AJ berkata...

Salam Ramadhan...
AJ singgah sahur kat sini.. =D
http://ayuejean.blogspot.com/

Yana Libra berkata...

tak sempat la nak join segmen sekarang ni..huhu..selamat bersegmen bg semua~ :)

Related Posts with Thumbnails