-->

12 Ogo 2013

SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak lancarkan SEGMEN baru! Yang mana segmen ni dibuat untuk meraikan HARI RAYA AIDILFITRI.So apa lagi tunggu?? Jom sama2 memeriahkan segmen DJH ni!!


  1. FOLLOW Blog  DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Buat entri bertajuk SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. * WAJIB
  4. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  5. Peserta mesti saling2 blogwalking dan follow mengfollow!! :D


LIKE FANPAGE DJH!!


Senarai Hadiah!!

3 x RM5 TOPUP

10 REVIEW BLOG.

Harapannya supaya ramai yg akan join,so angah harap korang jugak boleh promote2 selalu la oke :D,selain tu,angah jugak korang boleh support angah...nanti kalau korang buat Segmen/Giveaway,angah pulak support korang!! :D


13 ulasan:

  1. all the best..
    jom join contest kat blog yaya pulak ^_^

    BalasPadam
  2. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    selamat hari raya...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    BalasPadam
  3. haiii dri segmen yang sama...
    salam pekenalan kay =)

    follow you...

    selamat hari raya..hhuuu

    BalasPadam
  4. rajinnya miss banu...
    selamat bersegmen.. :)

    BalasPadam
  5. alam...ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    BalasPadam
  6. done follow sini
    selamat bersegmen..
    http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    Jom join Giveaway tasha pulak.. hihi
    http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/little-birthday-giveaway-by-tasha-aqisha_13.html
    http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html

    BalasPadam
  7. selmt bersegmen..slmt blogwalking.. =)

    BalasPadam
  8. done follow sini..salam aidilfirti..datang ziarah dari segmen yang sama..good luck, ,btw nice blog...kalau sudi ,follow la blog saya. . .

    http://wwwqurratuainisnq.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    BalasPadam
  9. done follow sini..salam aidilfirti..datang ziarah dari segmen yang sama..good luck, ,btw nice blog...kalau sudi ,follow la blog saya. . .

    http://wwwqurratuainisnq.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    BalasPadam
  10. salam perkenalan.Done follow sini.dr segmen yg sama.

    http://chenachenis.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    BalasPadam
  11. Eira singgah sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017