12 Ogo 2013

SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak lancarkan SEGMEN baru! Yang mana segmen ni dibuat untuk meraikan HARI RAYA AIDILFITRI.So apa lagi tunggu?? Jom sama2 memeriahkan segmen DJH ni!!


  1. FOLLOW Blog  DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Buat entri bertajuk SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. * WAJIB
  4. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  5. Peserta mesti saling2 blogwalking dan follow mengfollow!! :D


LIKE FANPAGE DJH!!


Senarai Hadiah!!

3 x RM5 TOPUP

10 REVIEW BLOG.

Harapannya supaya ramai yg akan join,so angah harap korang jugak boleh promote2 selalu la oke :D,selain tu,angah jugak korang boleh support angah...nanti kalau korang buat Segmen/Giveaway,angah pulak support korang!! :D



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

13 ulasan:

cik yaya berkata...

all the best..
jom join contest kat blog yaya pulak ^_^

pha is berkata...

datang singgah sini dari segmen yg sama..

selamat hari raya...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

fasha berkata...

haiii dri segmen yang sama...
salam pekenalan kay =)

follow you...

selamat hari raya..hhuuu

Cik Nur™ berkata...

rajinnya miss banu...
selamat bersegmen.. :)

AyuInsYiraH berkata...

alam...ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

Invisible Me berkata...

Datang dari segmen yg sama. Entry saya :)

Tasha Aqisha berkata...

done follow sini
selamat bersegmen..
http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

Jom join Giveaway tasha pulak.. hihi
http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/little-birthday-giveaway-by-tasha-aqisha_13.html
http://tashaqisha.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html

Sue Sopian berkata...

salam aidilfiri..salam perkenalan..
BW dari segmen yg sama.. done follow u..

http://ceriterawarnawarnikehidupan.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

Deqla Manjew berkata...

selmt bersegmen..slmt blogwalking.. =)

Qurratuaini_SNQ berkata...

done follow sini..salam aidilfirti..datang ziarah dari segmen yang sama..good luck, ,btw nice blog...kalau sudi ,follow la blog saya. . .

http://wwwqurratuainisnq.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

Qurratuaini_SNQ berkata...

done follow sini..salam aidilfirti..datang ziarah dari segmen yang sama..good luck, ,btw nice blog...kalau sudi ,follow la blog saya. . .

http://wwwqurratuainisnq.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

Azlealee Bashir berkata...

salam perkenalan.Done follow sini.dr segmen yg sama.

http://chenachenis.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

Eira Aikawa berkata...

Eira singgah sini..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

Related Posts with Thumbnails