16 Ogo 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

25 ulasan:

Shark Kay berkata...

Shark pn br join.
Kita tgk saper yg kne:-)

Cik Anis berkata...

dr segmen sama ^^ done follow kamu^^ nanti selalu2 la jenguk blog cik anis ek hehe

Farah Waheda Wahid berkata...

thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Incovenience Truth berkata...

Dari segmen yang sama juga...
selamat har rayeeeee
:):);)

Kawaii Gurlzz berkata...

Bw+follow here ^^

Datang dari segmen yg sama, jemput singgah ke blog saya pada bila2 mase :)

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Good luck :D

TelingaBulat berkata...

TB join segmen yg sama..jom singgah blog TB http://ceritasitelingabulat.blogspot.com
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN ;)

Lia berkata...

Salam perkenalan & selamat bersegmen.
http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Diyana Hani berkata...

hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Norhasniza Khalid berkata...

mama datang dari segmen yang sama....

http://mamamamy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

pha is berkata...

bloghopping sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

Kenit Cinonet berkata...

Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Lina Zainal berkata...

Salam, selamat hari raya :)

Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Hunny Kitty berkata...

hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....follow u too

Hafiza AizZawa berkata...

dr segmen sm..BW sini dan selamat hari raya..

Anis Farhana berkata...

Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

ekin schmidt berkata...

gud luck!
nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
tgkla mlm ni publish .



http://melangkaugarisan.blogspot.com/

Kisah Si Dairy berkata...

Dari segmen Bubblynotes.com
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
selamat bersegmen n happy bloghopping ye..jemput singgah sini..

Lieya Von Jay berkata...

singgah dr segmen sama ^_6

Tsania Shukri berkata...

hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
slamat bersegmen ;)

http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Cik Itah@Rama Rama Pendek berkata...

datang dari segmen yang sama :)

http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

dya bunga berkata...

Selamatbersegmen

Jie Susanos berkata...

Salam perkenalan & selamat bersegmen..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog i jugak yer.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Vee berkata...

dtg drp segmen yg sama ... done follow (2113)

http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

Sya Mimie berkata...

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

Related Posts with Thumbnails