-->

16 Ogo 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

25 ulasan:

  1. Shark pn br join.
    Kita tgk saper yg kne:-)

    BalasPadam
  2. dr segmen sama ^^ done follow kamu^^ nanti selalu2 la jenguk blog cik anis ek hehe

    BalasPadam
  3. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  4. Dari segmen yang sama juga...
    selamat har rayeeeee
    :):);)

    BalasPadam
  5. Bw+follow here ^^

    Datang dari segmen yg sama, jemput singgah ke blog saya pada bila2 mase :)

    http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    Good luck :D

    BalasPadam
  6. TB join segmen yg sama..jom singgah blog TB http://ceritasitelingabulat.blogspot.com
    SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN ;)

    BalasPadam
  7. Salam perkenalan & selamat bersegmen.
    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  8. hai..hai..Diyanahani disini!!.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  9. mama datang dari segmen yang sama....

    http://mamamamy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  10. bloghopping sini dari segmen yg sama...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    BalasPadam
  11. Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  12. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  13. hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....follow u too

    BalasPadam
  14. dr segmen sm..BW sini dan selamat hari raya..

    BalasPadam
  15. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  16. gud luck!
    nak join jgk tp sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .



    http://melangkaugarisan.blogspot.com/

    BalasPadam
  17. Dari segmen Bubblynotes.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    selamat bersegmen n happy bloghopping ye..jemput singgah sini..

    BalasPadam
  18. hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
    slamat bersegmen ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  19. datang dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  20. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  21. Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog i jugak yer.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  22. dtg drp segmen yg sama ... done follow (2113)

    http://harumankasehvee.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    BalasPadam
  23. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017