29 Ogo 2013

Segmen Jom Bersahabat! Part1

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


okeyhh , malam ni tira nak melancarkan segmen ni . tujuan nye adalah untuk menyenangkan tira , termasuklah kawan2 blogger lain untuk blogwalking and tambah2 sabahat ! senang je . tak susah pon kannn ? hehe . 

Syarat2 :
1. Follow lah blog tira yang simple nih . 
2. Kalau nak senang , copy paste je oke link yang sedia ada dibawah .
3. Like fanpage tira dan Page ni .

4. Hantarkan link segmen kat kotak komen.
5. DONE !

langsung selam 3hari . sampai 30hb ! jam 12.00 malam . walau pun macam lebih 36 jam , takpeee . bgi chance korang join . okehh !



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 ulasan:

Nur Atira berkata...

thanks sudi joinnn . :)

Deqla Manjew berkata...

selmt bersegmen... =)

Norniwanie Nasarudin berkata...

Salam kenal...dari segmen yang sama..jemput singgah..ehe
http://norniwanie.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part-1.html

AyuInsYiraH berkata...

salam...selamat bersegmen... ayu nak ajak sama2 join segmen yg ayu buat ni..sempena merdeka..ada masa boleh la join ye...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

Kechek Buzz berkata...

slamat bersegmen...dr segmen yg sme..

http://suarackatak.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part1-okeyhh.html

Cik Nur™ berkata...

selamat bersegmen miss banu.. :)

baby comel berkata...

Selamat bersegmen..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

selamat bersegmen miss banu

Khir Khalid berkata...

Assalam.. singgah BW di sini dari segmen yg sama. Salam perkenalan & persahabatan. Done follow & Good Luck ye :)
http://khirkarya.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part-1.html

AyuInsYiraH berkata...

salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena exam UPSR...boleh la nanti join ye...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part1.html

Related Posts with Thumbnails