-->

29 Ogo 2013

Segmen Jom Bersahabat! Part1

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


okeyhh , malam ni tira nak melancarkan segmen ni . tujuan nye adalah untuk menyenangkan tira , termasuklah kawan2 blogger lain untuk blogwalking and tambah2 sabahat ! senang je . tak susah pon kannn ? hehe . 

Syarat2 :
1. Follow lah blog tira yang simple nih . 
2. Kalau nak senang , copy paste je oke link yang sedia ada dibawah .
3. Like fanpage tira dan Page ni .

4. Hantarkan link segmen kat kotak komen.
5. DONE !

langsung selam 3hari . sampai 30hb ! jam 12.00 malam . walau pun macam lebih 36 jam , takpeee . bgi chance korang join . okehh !


10 ulasan:

  1. Salam kenal...dari segmen yang sama..jemput singgah..ehe
    http://norniwanie.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part-1.html

    BalasPadam
  2. salam...selamat bersegmen... ayu nak ajak sama2 join segmen yg ayu buat ni..sempena merdeka..ada masa boleh la join ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    BalasPadam
  3. slamat bersegmen...dr segmen yg sme..

    http://suarackatak.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part1-okeyhh.html

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen miss banu.. :)

    BalasPadam
  5. Assalam.. singgah BW di sini dari segmen yg sama. Salam perkenalan & persahabatan. Done follow & Good Luck ye :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part-1.html

    BalasPadam
  6. salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena exam UPSR...boleh la nanti join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-jom-bersahabat-part1.html

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017