-->

9 Okt 2013

Pemenang Simple Segmen By Miss BaNu

Assalammualaikum..
Baru-baru ini ada buat Simple Segmen by Miss BaNu. So hari ni nak umumkan seorang pemenang bertuah. Awalnya memang ingat nak buat cabutan tapi tak sempat lak so guna khidmat Random.Org jer laa hehe. Pada Pemenang, sila nyatakan anda mahukan topup apa? maxis/celcom or digi? n tinggalkan juga nombor telefon anda di ruangan komen entry ini secepat mungkin yer dan komen tersebut xkan dipublish ataupun just PM me di Facebook/Fanpage FB boleh rujuk kat sidebar blog ini. TQ

Senarai Peserta boleh rujuk kat->SINI..

Pemenang

Tahniah..& terima kasih juga pada yg sudi join my segmen..

11 ulasan:

  1. Salam, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly, mohon follow dan bantu kami :D http://umpautoinspector.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah.. tq so much miss banu! =)

    BalasPadam
  3. tahniah yg menang ... :0 hai miss banu..

    BalasPadam
  4. Special entry for u.. :) http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/10/pemenang-simple-segmen-by-miss-banu_8.html

    BalasPadam
  5. tahniah buat pemenang... :)

    miss banu, bila nak update pasal running man lagi..kekekeke

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017