9 Okt 2013

Pemenang Simple Segmen By Miss BaNu

Assalammualaikum..
Baru-baru ini ada buat Simple Segmen by Miss BaNu. So hari ni nak umumkan seorang pemenang bertuah. Awalnya memang ingat nak buat cabutan tapi tak sempat lak so guna khidmat Random.Org jer laa hehe. Pada Pemenang, sila nyatakan anda mahukan topup apa? maxis/celcom or digi? n tinggalkan juga nombor telefon anda di ruangan komen entry ini secepat mungkin yer dan komen tersebut xkan dipublish ataupun just PM me di Facebook/Fanpage FB boleh rujuk kat sidebar blog ini. TQ

Senarai Peserta boleh rujuk kat->SINI..

Pemenang

Tahniah..& terima kasih juga pada yg sudi join my segmen..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

11 ulasan:

nanakimie berkata...

tahniah buat pemenang:)

piqa da bajitos berkata...

tahniah tahniah !

Kathy Rbain berkata...

tahniah..

UMP Auto Inspector berkata...

Salam, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly, mohon follow dan bantu kami :D http://umpautoinspector.blogspot.com/

Deqla Manjew berkata...

tahniah buat pemenang.. =)

Cik Misya (Aimi Syahirah) berkata...

Alhamdulillah.. tq so much miss banu! =)

izan mama mia berkata...

tahniah yg menang ... :0 hai miss banu..

Cik Misya (Aimi Syahirah) berkata...

Special entry for u.. :) http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/10/pemenang-simple-segmen-by-miss-banu_8.html

kayyana berkata...

tahniah pada pemenang.

Cik Nur™ berkata...

tahniah buat pemenang... :)

miss banu, bila nak update pasal running man lagi..kekekeke

dya bunga berkata...

tahniah kpd yg menang

Related Posts with Thumbnails