18 Nov 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE


Tertarik untuk menyertai segmen ini? Ikuti langkah yang mudah seperti dibawah.
1) Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE (utk wanita)/  Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER (utk lelaki)
2) Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni.. Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe
2) Tepek header Mak Dara dan linkkan ke blog ini.
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar anda , anak anda , kawan kawan anda atau ahli keluarga anda yang cantik yang comel, yang hensem dan yang kacak itu. Kalau boleh dapat serlahkan ke arah mata tu ye kalau takde pon takpe hehehe"
4) Lepas siap tinggalkan url link di ruang komen dibawah ye..


gambar lama tpi tetap sweet hehehe

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

21 ulasan:

nanakimie berkata...

selamat bersegmen MB:)

Mrs Velentine berkata...

good luck

Deqla Manjew berkata...

hihihii... menarik la segmen ni.. tp deqla x dpt nak terjah blog mak dara sbb pakai domain.. apapun good luck ye miss...

Kisah Si Dairy berkata...

good luck ye
Jemput Join Mini GA saya...
http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

kayyana berkata...

good luck.. ceria ceria semuanya

Cik Nur™ berkata...

selamat bersegmen miss banu...

Marou Apple Hijau berkata...

alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

Vee Lea berkata...

Singgah dr segmen sama :D Segmen Mcm Cantik Je, Mcm Comel Je.

Budu Bilis berkata...

Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

julia jamaludin berkata...

singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

MG schmidt berkata...

sweet je semua
rsa nk senyum skali tgk gmabar MB ni :)
MG dtg bw here :)

Zie Fauzi berkata...

singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

SecretOfShaila berkata...

good luck..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Syuhada Baharudin berkata...

datang singgah dari segmen yang sama..

http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

selamat bersegmen :)

Engku Muzahadin berkata...

Datang sini buat kunjungan hormat`-
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

Sya Mimie berkata...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Macam Cantik Je,Macam Comel Je

Shark Kay berkata...

opss..
shark singgah dar segmen yg sama:)
comey masing2.

adzairdawati makdara berkata...

memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

Muhammad Noor Firdaus iskandar Bin Haji Bashah berkata...

Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

yana aina berkata...

macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^ sweet !!

http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

bella luna berkata...

bella dari segment yg sama

http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

done to be u follower =)

Related Posts with Thumbnails