-->

5 Dis 2013

Contest SEO Eridy

Assalammualaikum..
Hari ni saja nak mencuba-cuba join Contest SEO Eridy.. ni. Ini adalah kali pertama join Contest sebegini yang berkaitan dengan SEO semua. Menarik juga Contest SEO ini kerana Pemenang akan ditentukan melalui blog yang berada di kedudukan muka surat pertama carian Google bagi keyword “Contest SEO Eridy” . Carian dibuat di Google.com menggunakan private browsing. 

Bagi yang nak join Contest SEO Eridy ni bolehlaa klik disini yer-- Contest SEO Eridy.. 
Syarat-Syarat Penyertaan adalah seperti berikut..
* Peserta bertandingan atas keyword ” Contest SEO Eridy ” .
* Entri mengikuti kreativiti tersendiri 

Sangat mudah syaratnya, tak perlu nak buat apa hanya perlu buat entry saja, cukup senang, ringkas dan mudah difahami. Contest ini juga ada hadiah yang agak lumayan juga iaitu-
Hadiah untuk contest ini ialah wang tunai berjumlah RM500.00
Tempat pertama : RM200 x 1
Tempat kedua : RM 100 x 1
Tempat ketiga : RM 80 x 1
Saguhati : RM 20 x 6
Jadi apa tunggu lagi marilah kita join Contest SEO Eridy ni ramai2. Boleh tambah pengetahuan dan menguji kekuatan blog kita juga dari segi SEO ni. Dah masuk contest ni tentulah sedikit sebanyak nak menang kan hehe walaupun harapan cam tipis tapi sekurang-kurangnya mencuba gak kan. Selamat Berjaya pada semua peserta yang join Contest SEO Eridy ini.

15 ulasan:

  1. selamat join kontes dan semoga berjaya!

    p/s: Salam blogwalking dari admin kakiblog

    BalasPadam
  2. Nice entry :) Datang BW dari contest yang sama :D

    Jom Terjah : Siapa Sebenarnya Eridy?

    BalasPadam
  3. good luck.. amal pun join... nnt jemput singgah :)

    BalasPadam
  4. good luck :d

    http://iamliniey.blogspot.com/2013/12/contest-seo-eridy.html

    BalasPadam
  5. Hi...salam kunjungan...saya dari contest yang sama...good luck!

    singgah sini,klik2, baca2, hehe..

    jom jenguk blog saya pula >> http://tiny.cc/jengukblogsayapula

    Entry terbaru saya, TEMPAH LOGO MURAH >> http://tiny.cc/tempahlogomurah

    Salam kenal antara blogger.

    BalasPadam
  6. Good luck for this Contest SEO Eridy - ramai yang hebat join :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017