5 Dis 2013

Contest SEO Eridy

Assalammualaikum..
Hari ni saja nak mencuba-cuba join Contest SEO Eridy.. ni. Ini adalah kali pertama join Contest sebegini yang berkaitan dengan SEO semua. Menarik juga Contest SEO ini kerana Pemenang akan ditentukan melalui blog yang berada di kedudukan muka surat pertama carian Google bagi keyword “Contest SEO Eridy” . Carian dibuat di Google.com menggunakan private browsing. 

Bagi yang nak join Contest SEO Eridy ni bolehlaa klik disini yer-- Contest SEO Eridy.. 
Syarat-Syarat Penyertaan adalah seperti berikut..
* Peserta bertandingan atas keyword ” Contest SEO Eridy ” .
* Entri mengikuti kreativiti tersendiri 

Sangat mudah syaratnya, tak perlu nak buat apa hanya perlu buat entry saja, cukup senang, ringkas dan mudah difahami. Contest ini juga ada hadiah yang agak lumayan juga iaitu-
Hadiah untuk contest ini ialah wang tunai berjumlah RM500.00
Tempat pertama : RM200 x 1
Tempat kedua : RM 100 x 1
Tempat ketiga : RM 80 x 1
Saguhati : RM 20 x 6
Jadi apa tunggu lagi marilah kita join Contest SEO Eridy ni ramai2. Boleh tambah pengetahuan dan menguji kekuatan blog kita juga dari segi SEO ni. Dah masuk contest ni tentulah sedikit sebanyak nak menang kan hehe walaupun harapan cam tipis tapi sekurang-kurangnya mencuba gak kan. Selamat Berjaya pada semua peserta yang join Contest SEO Eridy ini.


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

15 ulasan:

Cik Nur™ berkata...

selamat berseo miss banu..!

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Sekamat bersegmen

Sop berkata...

good luck yer

HASRUL HASSAN berkata...

Goodluck cik banu ...

mrhanafi berkata...

selamat join kontes dan semoga berjaya!

p/s: Salam blogwalking dari admin kakiblog

kayyana berkata...

good luck ye...

Deqla Manjew berkata...

good luck yer miss... ;)

Maria Firdz berkata...

moga berjaya.. :)

suffer8zine berkata...

Gud luck, saya pun join juga http://goo.gl/nt2J2O ;D

Khalid Kyle berkata...

Nice entry :) Datang BW dari contest yang sama :D

Jom Terjah : Siapa Sebenarnya Eridy?

cik amal berkata...

good luck.. amal pun join... nnt jemput singgah :)

wazy berkata...

selamat berjaya :-)

Liniey Nor berkata...

good luck :d

http://iamliniey.blogspot.com/2013/12/contest-seo-eridy.html

Sofinah Lamudin berkata...

Hi...salam kunjungan...saya dari contest yang sama...good luck!

singgah sini,klik2, baca2, hehe..

jom jenguk blog saya pula >> http://tiny.cc/jengukblogsayapula

Entry terbaru saya, TEMPAH LOGO MURAH >> http://tiny.cc/tempahlogomurah

Salam kenal antara blogger.

Khairul Zamri berkata...

Good luck for this Contest SEO Eridy - ramai yang hebat join :)

Related Posts with Thumbnails