1 Dis 2013

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen


Assalammualaikum..
Jom Join Ramai2 GA Lyssa ni..
Happy Anniversary to blog lyssa..
My Blog dah berumur 4 tahun dah, Blog ni wujud sejak September 2009.

Tag


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 ulasan:

Cik Fie berkata...

Salam . Dari segmen yang sama . :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

Cik Nur™ berkata...

gudluck miss banu.. :)

Nurfaezah Abdullah berkata...

goodluck ;)

ain ruslee berkata...


berkunjung :)
http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

Deqla Manjew berkata...

camne nak join ni.. nk bkk link dia pun x boleh kat opis ni.. huhu.. good luck yer miss..

Iman Feeqry berkata...

Hadiah Teddy Bear Menanti Anda Di Mega GA By Iman Zakaria

kayyana berkata...

alamak.. tak perasan pun kene tag.. mohon ampunnnnn..

Noratiqah Adib berkata...

Assalamualaikum. ^^
Hadiah yang sungguh awesome! Hampir 100 hadiah disediakan, 64 pemenang dicari, jom join meriahkan GA yang simple yet awesome ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/11/simple-yet-awesome-giveaway.html

nurakmalina julaihee berkata...

jemput visit n follow blog sy. tq :)

http://nurakmalina.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails