-->

1 Dis 2013

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen


Assalammualaikum..
Jom Join Ramai2 GA Lyssa ni..
Happy Anniversary to blog lyssa..
My Blog dah berumur 4 tahun dah, Blog ni wujud sejak September 2009.

Tag

9 ulasan:

  1. Salam . Dari segmen yang sama . :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    BalasPadam

  2. berkunjung :)
    http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    BalasPadam
  3. camne nak join ni.. nk bkk link dia pun x boleh kat opis ni.. huhu.. good luck yer miss..

    BalasPadam
  4. alamak.. tak perasan pun kene tag.. mohon ampunnnnn..

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum. ^^
    Hadiah yang sungguh awesome! Hampir 100 hadiah disediakan, 64 pemenang dicari, jom join meriahkan GA yang simple yet awesome ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/11/simple-yet-awesome-giveaway.html

    BalasPadam
  6. jemput visit n follow blog sy. tq :)

    http://nurakmalina.blogspot.com/

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017