-->

27 Feb 2013

WordLess WedNeday - Quote For ToDay

apa pendapat korang?setuju x dgn quote diatas?
Read More »

SeSi Tweet BerSaMa JoHaN & Hairul Azreen

Assalammualaikum.
Ni cite semalam..waktu petang2 tu aku online twitter tetiba nampak JoHaN (Raja Lawak) online time petang..agak diluar kebiasaan gitu sebab selalunya die rajin online time pagi masa die bertugas kt Era....so apa tggu lgi  terus tweet die bersama Cik Ain hehe..mmg ramai yg serbu Twitter Johan petang semalam..Johan rajin RT tweet2 yg masuk tp kadang2 je die reply..so dlm byk2 tweet yg aku dan Cik Ain hantar ada satu tweet yg die RT dan satu lagi tweet die reply hehe..jadilah tu..janji die baca apa yg we all tweet dh cukup...

Pastu time malam sikit nampak Hairul Azreen alaa yg Ikram dlm Drama Setia Hujung Nyawa tu..die plak online..n die tweet pasal Fear Factor..ttg karen2 tu..so sajalah tweet die..n die reply gak haha..cite pasal Fear Factor tu nampak kesian gak diorang kena karen teruk2..n semalam team Gambit yg trkeluar dari Fear Factor..mesti ramai yg suka tgk team Gambit terkeluar kan..pasni xde laa gaduh2 lagi kt Fear Factor tu..

Read More »

26 Feb 2013

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 
Read More »

23 Feb 2013

7 Golongan Mendapat Naungan ALLAH

Salam Jumaat pada semua...
Read More »

Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com

Assalammualaikum semua...

Pencarian bloglist Mia bermula tepat jam 12.01 tengahari dan akan berakhir jam 11.59 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Bloglist 12 Jam Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini.
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
Read More »

TazkiRah~AnggaPan Orang Lain

Read More »

Segmen: Follow Sambil Tutup Mata By Lia Abdillah.


Assalammualaikum..
hari ni nk join segmen..
Jom Join Ramai2..
Due Date-22 Mac 2013
Salam Perkenalan untuk Semua..

tag 
Solehah
DeqLa
Cik Rose Cute
Read More »

20 Feb 2013

SaBaRLaH HaTi-Elly MazLeiN LaGu/LiRiK

Assalammualaikum..
Saja nak share lagu ni dgn korang..maybe ada yang x pernah dengar lagi kot..sedap gak lagu ni..ni lagu terbaru Elly Mazlein..lama x dgr die nyanyi kan asyik berlakon jer..so ni lagu terbaru dari die..best gak lagu ni jom layan video dan lirik dibawah k...


SaBaRLah Hati..

Saat Kau datang dalam hidupku
Ku sangka ini cinta terakhir
Ternyata malam penuh bintang
Berakhir dengan mendung

Menari aku dengan gelisah
Lagi lagi lagi ku menangis
Sabarlah hati menahan perih
Terluka lagi dan lagi dalam kisahku
Tenang la jiwa iring langkahku
Ku yakin pasti ada yang terbaik untukmu
Ternyata malam penuh bintang
Berakhir dengan mendung

Menari aku dalam gelisah
Lagi lagi lagi ku menangis
Meski hati sering dilukai
Takkan menyerah aku mencari cinta
Sabarlah hati menahan perih
Terluka lagi dan lagi dalam kisahku
Tenang la jiwa iring langkahku
Ku yakin pasti ada yang terbaik untukmu
Sabarlah hati menahan perih
Terluka lagi dan lagi dalam kisahku
Tenang lah jiwa… uhh.. uhuu
Sabarlah wahai hati..
Jangan menangis..
Read More »

"SEGMEN: Klik Sana! Klik Sini!"


Assalammualaikum..
hari ni nak join segmen..
Jom Join Ramai2
Due Date-24 FeB 2013
Salam Perkenalan untuk Semua..

tag
Read More »

18 Feb 2013

PRoMo ProMo BLoG JoZaN FC Official

Assalammualaikum..
Hari ni ikutkan malas gak nk update blog haha tpi ku gagahi juga haha
malas pulak nk join Segmen hari ni tgk la esok2 ke kan..
so hari ni nk promo jap haha promo blog JOZAN FC Official..sape2 yg x follow leh la follow, thanks pada yg dh follow..rajin2 la singgah..
Jom Singgah Ramai2 http://jozanrajalawakfc.blogspot.com ~T.Q
Read More »

CaRa Nak Check PageRank BLoG MasiNg2

Assalammualaikum..
Baru-baru ni aku ada buat entry pasal Pagerank Blog aku yg meningkat sikit tu..pastu ada komen tanya camne nak check pagerank tuh kan so jawapannya adalah boleh check kat sini -->  http://www.prchecker.info/check_page_rank.php klik link tu pastu masukkan url blog korang, so selamat mengecheck yer semoga pagerank blog korang pon meningkat juga chaiyok chaiyok =)

Read More »

LoVe LoVe LoVe..

Read More »

"SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN"


Assalammualaikum
Hari ni nak join Segmen..
Jom Join Ramai2
Due Date-12 Mac 2013
Salam Perkenalan Untuk Semua..

tag
Bella
Read More »

Segmen: Tangkap Followers SeMaksimum Mungkin


Assalammualaikum..
Hari ni nak join Segmen..
Due Date-16 Mac 2013
Jom Join Ramai2 
Salam Perkenalan untuk Semua..
Saya suka Blog Khalid Kyle kerana ianya kemas, simple, tersusun dan sempoi =) 

Read More »

16 Feb 2013

JaWaPaN TeKa TeKI..

Assalammualaikum..
Dalam Entry ini==> HeRe.. aku ada bagi teka teki kan hehe aku suh korang teka nama tempat n nama drama ape kan..so sekarang aku akan bagi jawapannyer..rata2 menjawab dengan tepat sekali..tahniah2 terror laa korang hehe..ada gak yg x dpt jawab tp tetap sudi komen kt entry itu terima kasih aku ucapkan..kt sini aku akan senaraikan semua yg sudi komen entry tersebut x kisahlaa jwapan betul ke salah ke..janji korang komen kt situ pun dh cukup ;) aku suruh korang teka nama tempat dibawah ini yg digunakan dlm sebuah drama popular (English series)
dan Jawapannya adalah CAMELOT dari cite MERLIN
Kat atas ni adalah Peta CameLot dalam cite MerLin tu hehehe =)

sweet kan tgk Merlin dgn Arthur ni senyum =) didalam penggambaran mahupun diluar penggambaran diorang ni mmg kawan baik..dh mcm JOZAN gitu..

Apapun Istana kat atas tu memang benar2 wujud dan terletak di Perancis..nama istana tu yg betul adalah Chateau de Pierrefonds, the French castle,boleh tgk video kt bawah ni yg mana Morgana (salah satu watak dalam cite Merlin) bawak penonton gi jalan2 sekitar set penggambaran cite MerLin ni suka dgr die ckp hehe cool jer..boleh jd tourist guide dh ni hehe


Ini adalah senarai link blog yg komen entry teka teki tu..hehe jom singgah ke blog diorang =)
http://coretangirlblog.blogspot.com
http://mimbarhatiku.blogspot.com
http://hairuliza-anakku.blogspot.com
http://www.dearxila.my
http://misshongki.blogspot.com
http://cahayacita2.blogspot.com
http://tsukinano.blogspot.com
http://thecoklatblog.blogspot.com
http://aswadz.blogspot.com
http://norumara.blogspot.com

Read More »

BLoG iNi Dah Naik ke PaGe RanK 2

Assalammualaikum
sebelum ni aku mmg x ambik port sgt pasal Pagerank ni sbb mmg payah nak naikkan..check2 pun asyik di nombor yg sama hehe..jadi aku buat derk jelaaa..sampailah terbaca pasal Google Page Rank ni kt blog Apit aku pun alang2 dah baca tu jadi terus lah check sekali..tup tup dah naik jdi 2 dh sekarang ni..hehe oklah nampak peningktan sikit kan...bagi aku dapat pagerank 2 ni pun dh cukup berpuas hati dh sebab aku x kejar sgt benda2 ni sume..sekadar aku hanya ingin mengupdate entry dengan perkara2 yg aku minat..dan perkara2 yg aku nk kongsikan dgn semua tuh jer..apapun terima kasih pada semua yg sudi singgah ke blog ini n follow semua..x kurang juga pada mereka2 yg rajin komen entry yg aku buat especially GSF dan kwn2 yg lain..
Read More »

I CaN Be YouR???...

suke dgn quote diatas =)
Read More »

JOZAN HOS RAJA LAWAK MUSIM KE-7

Assalammualaikum..
tak lama lagi Raja Lawak musim ke-7 akan kembali menemui penonton..
Mulai bulan ini Ujibakat Raja Lawak akan dijalankan di seluruh Malaysia termasuk juga dengan Singapura..
Raja Lawak Musim ke-7 juga berbeza dengan musim sebelum ini kerana sudah tiada Chif Besar & Chif Kecik x tahu laa apa pembaharuan untuk musim ke-7 ni..tapi apa yang pasti JOZAN Masih kekal jadi pengacara Raja Lawak untuk musim ke-7 yeayyyy hehehe..
Lagipun kebanyakan org yg tgk Raja Lawak tu sebenarnya nk tgk JOZAN jer pun hehe bukan nk tgk peserta sangat pun haha...hope Juri untuk Raja Lawak 7 biarlah yg berpengalaman jgn ambik yg mgarut-ngarut yg bagi komen ntah apa2 haha..
so nantikan Raja Lawak musim ke-7 =) 

P/s-Selamat Tahun Baru Cina 
Read More »

" Segmen : Jom Jadi Blogger Pilihan Wan 2013"


Assalammualaikum..
Hari ni nk join segmen..
Jom Join Ramai2
Salam Perkenalan untuk semua..

tag
Read More »

"Short Segmen:Syazana Mencari Bloglist"



Assalammualaikum..
Hari ni nak join segmen..
Jom Join Ramai2..
Salam Perkenalan untuk Semua..

Read More »

14 Feb 2013

"Segmen Blogwalking & Topup RM5"


Assalammualaikum..
hari ni nak join segmen..
due date-19 Feb 2013
Jom Join Ramai2
Salam Perkenalan untuk semua..

Read More »

SEGMEN : FOLLOWING IS SIMPLE


Assalammualaikum..
mcm biasa join segmen lagi hehe
due date-22 Feb 2013
Jom Join Ramai2
Salam Perkenalan untuk semua..

Read More »

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017