-->

11 Jan 2014

SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid


Due Date- 21 Januari 2014..
Jom Join Ramai2..

19 ulasan:

  1. Assalamualaikum , Hai dear , terima kasih sebab sudi join segmen kiera. Kiera amat menghargainya ^_^ .

    psst : Follow sini ye :)

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen miss banu.. :)

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen..good luck^^

    BalasPadam
  4. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    BalasPadam
  6. salam... mia datang dari segmen yang sama....

    http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  7. assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  10. Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
    Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    BalasPadam
  12. assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
    http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    BalasPadam
  13. assalamualaikum,
    datang dari segmen yang sama .jemput join giveaway yang menarik ^^

    January Giveaway by Vidolaaa

    First anniversary giveaway

    :)

    BalasPadam
  14. datang menyinggah..maya pun join segmen ni jgk.. have a great day!

    BalasPadam
  15. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Saya pun dah lama follow blog awak.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017