11 Jan 2014

SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid


Due Date- 21 Januari 2014..
Jom Join Ramai2..


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

19 ulasan:

cik kiera berkata...

Assalamualaikum , Hai dear , terima kasih sebab sudi join segmen kiera. Kiera amat menghargainya ^_^ .

psst : Follow sini ye :)

Cik Nur™ berkata...

selamat bersegmen miss banu.. :)

Eellee Nana berkata...

selamat bersegmen..good luck^^

Deqla Manjew berkata...

selmt bersegmen!

farah.fauzi berkata...

all the best sis :)

AyuInsYiraH berkata...

salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

dilakhir berkata...

datang follow sini :)

cik kiera berkata...

Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

Mia Liana berkata...

salam... mia datang dari segmen yang sama....

http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Amirah Nuraisyah berkata...

assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..sy follow sini..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

Dhiah berkata...

Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

fiqah hamed berkata...

Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

N-fiq :D berkata...

Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Hana Jalil berkata...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Nur Shafiq berkata...

Shafiq datang dari segmen yang sama :) Segmen Bloglist 2014 by kiera rashid - shafiq

후마이라 리~ Humaira Lee (◕‿◕✿) berkata...

assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

Wana Seoby berkata...

assalamualaikum,
datang dari segmen yang sama .jemput join giveaway yang menarik ^^

January Giveaway by Vidolaaa

First anniversary giveaway

:)

Maya Omar berkata...

datang menyinggah..maya pun join segmen ni jgk.. have a great day!

NASZ berkata...

salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

Saya pun dah lama follow blog awak.

Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

Jemput ke blog saya.

Terima kasih.

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Related Posts with Thumbnails