-->

12 Jan 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

27 ulasan:

  1. selamat bersegmen and happy bw ye :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum. Singgah melawat dari segmen yang sama. done follow you :D

    Segmen jalan-jalan cari kawan

    BalasPadam
  3. http://www.mizisempoi.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen miss banu.. :)

    BalasPadam
  5. salam..
    datang singgah dari segmen yang sama.

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  6. Eira singgah sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  7. salam kenal dari jeja kawan http://belogisam.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  8. done follow..followback please from

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    dan jangan lupa join sekali

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

    BalasPadam
  9. Saya follow blog awak . Dari segmen yg sama :') Jom followback and lawat blog saya ^^

    http://babysiiwan.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  10. terjah dari segmen sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    hepy blogging!

    BalasPadam
  11. Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  12. bw dari segmen sally :)
    http://kakikerja.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  13. singgah dari segmen yg sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  14. salam kenal.... dari segmen yang sama. follow sini.

    http://suehanasuha.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  15. salam..singgah dari segmen yg sama..terjah n follow blog saya ye..tqvm..

    http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  16. Hai! Sally singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…
    kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe…
    Selamat berkenalan! ^_^
    Sally Samsaiman

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    BalasPadam
  18. Selamat bersegmen! ^_^
    Singgah dari segmen yang sama ;D

    BalasPadam
  19. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  20. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  21. ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    BalasPadam
  22. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017