12 Jan 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

27 ulasan:

Nurfaezah Abdullah berkata...

selamat bersegmen and happy bw ye :)

Budu Bilis berkata...

Assalamualaikum. Singgah melawat dari segmen yang sama. done follow you :D

Segmen jalan-jalan cari kawan

tarmizi berkata...

http://www.mizisempoi.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Cik Nur™ berkata...

selamat bersegmen miss banu.. :)

Syuhada Baharudin berkata...

salam..
datang singgah dari segmen yang sama.

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Eira Aikawa berkata...

Eira singgah sini..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Deqla Manjew berkata...

selmt bersegmen miss.. :)

belogisam berkata...

salam kenal dari jeja kawan http://belogisam.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Dhiah berkata...

done follow..followback please from

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

dan jangan lupa join sekali

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

Yanie Andierah berkata...

Saya follow blog awak . Dari segmen yg sama :') Jom followback and lawat blog saya ^^

http://babysiiwan.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Anis Farhana berkata...

Hai. singgah dari segmen yang sama :)

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

sha dhira berkata...

terjah dari segmen sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

hepy blogging!

Free Just 4 U berkata...

Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Fizi Zaidi berkata...

bw dari segmen sally :)
http://kakikerja.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Ayu sukatiakula berkata...

singgah dari segmen yg sama

http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

nurul nasuha berkata...

salam kenal.... dari segmen yang sama. follow sini.

http://suehanasuha.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Pwincess Saraa berkata...

Dari segmen yg sama.

Nur Shafiq berkata...

Shafiq berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

ummiaisys berkata...

salam..singgah dari segmen yg sama..terjah n follow blog saya ye..tqvm..

http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Sally Samsaiman berkata...

Hai! Sally singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…
kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe…
Selamat berkenalan! ^_^
Sally Samsaiman

Hana Jalil berkata...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Jom join GA Handphone yang menarik ni →
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Sally Yatiey berkata...

Selamat bersegmen! ^_^
Singgah dari segmen yang sama ;D

HAJAR berkata...

Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

nayfatimah rasyid berkata...

http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

AyuInsYiraH berkata...

ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hi …
Jalan-jalan sini dari Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan…
Meh melawat kat sini jugak ... KISAH HIDUP KU

NASZ berkata...

Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Related Posts with Thumbnails