27 Mei 2014

Segmen Blogwalking by Izzati Amira

Assalamualaikum w.b.t


[ tekan banner untuk join ]

Aktiviti : Happy Blogwalking

Pemenang.
1st & 2nd Top Referral : Washi Tape 1x ( sorang satu atau sorang dua maybe?? heee. )
4x Random : '19Capributton badge 1x

Tamat : 17 Jun 2014

Selamat join !


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

26 ulasan:

Cik Mimie berkata...

Dari segmen yang sama :)

http://norshamimi.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

cik lisa berkata...

singgah melawat, yuhuu! apa khabar? hehe. salam perkenalan, dari segmen yang sama. hikhik (http://www.ciklisa.com/segmen-blogwalking-by-izzati-amira/)

Nadzirah Salahuddin berkata...

Singgah melawat dari segmen yang sama. Goodluck, ya. 。◕‿◕。
http://nad2nadzirah.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

zakira afina berkata...

singgah dari segmen yang sama. all the best!

http://zakira-afina.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

aniesa ahmad berkata...

Gud luck. Singgah dari segmen yang sama :)

From Aniesa Ahmad : Segmen Blogwalking by Amira Izzati

Lee Wa Wan berkata...

datang dari segmen sama :)
http://wancrazykid.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html
good luck :D

Izzati Amira berkata...

thank you for joining Mulan ..heeee (:

Lee Wa Wan berkata...

datang dari segmen sama :)
http://wancrazykid.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html
good luck :D

miss wawa berkata...

Assalamualaikum.. wawa blogwalking kat sini^^ datang dari segmen yang sama, selamat berblogging ^______^

http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Lollipop Manis berkata...

Salam dan hai. datang menyinggah dari segmen yg sama jugak. gudluck ! :D
http://manislolipop47.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Syuhada Baharudin berkata...

salam mesra..

datang singah dari segmen yang sama.
happy blogwalking.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/29/segmen-blogwalking-izzati-amira/

Farrah MF berkata...

Salam. Berkunjung dr segmen yg sama.
From FAMF Tower: Segmen Blogwalking by Izzati Amira

Hafiza AizZawa berkata...

good luck dan selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Nini Hanini berkata...

dari segmen sama :)

http://itsninihanini.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Izzaati berkata...

singgah sini!

IZZAATI: Segmen Blogwalking by Izzati Amira

AyuInsYiraH berkata...

salam..ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...nanti boleh la follow dan join segmen yg ayu buat..tq ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

CT Humairah berkata...

kita singgah sini :D dari segmen yang sama..
follow sini jugak ~ jemput singgah and follow kite <3

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Miza Idgihat berkata...

Assalamualaikum awak :D Comelnya blog ni. Salam ukhuwah fillah abadan abada ^_^ Singgah dari segment yang sama. Follow sini. Moga Allah redha <3 Semoga berjaya. Bitaufiq wannajah fil imtihan ! :D Hee

http://bebelancikchokie.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

nur zafirah berkata...

Dari segmen yang sama
http://ehhzafirah.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

dilakhir berkata...

datang ke mari :)

jemput datang laa ke blog :)

http://myimpiannaad.blogspot.com/

caylencaster ☁ berkata...

hi hi hi :)

singgah dari segment yang sama :)

http://eika-amd.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

happy blogwalkin !

Anisyamir Leejo berkata...

Datang dari segmen yang sama ^^ Btw, anda ditagged tau (http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html)

Rina Zaidi berkata...

selamat bersegmen. :) http://kaktusoren.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Yun Sing berkata...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

nurerna hazwani berkata...

Salam perkenalan. Saya singgah sini drpd segmen yg sama. Baru je nak singgah...Jemputlah dtg yek..:)

http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Azhafizah Md Nor berkata...

Assalamualaikum..selamat berpuasa.
baru ada masa nak berblogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Related Posts with Thumbnails