-->

22 Ogo 2014

Segmen Blogwalking: When I Was A Kid by Aina Akmal

http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid.html

Jom Join Ramai2..
Due Date- 1 September
Dulu masa sekolah, kalau dah habis exam mesti banyak masa terluang dan cikgu suruh buat aktiviti sendiri, so ramai2 akan main batu seremban dalam kelas, nak lebih seronok lagi kiteorang main permainan Jutaria, mmg leka main ni, sampai waktu rehat pun x nak makan sbb nak main benda tu hehehe.


14 ulasan:

  1. masa kite sekolah, kite hantu jutaria jugak....

    BalasPadam
  2. jutaria tuu memang kawan baikk saya lah. hehehe. XD

    trima kasih sebab sudi join, :)
    boleh check url blog sis di sini. kalau ada prob tell me. happy blogwalking. :3

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking-when.html

    BalasPadam
  3. jutaria... wow.. dulu syaz suka gak main jutaria dgn abg... abg kalah memanjang je dgn syaz... hihihi

    singgah dr segmen yg sama..

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html:D

    BalasPadam
  4. aah. kalau takda aktiviti dalam kelas mesti akan ada yang main batu seremban. hahaha dulu budak india lelaki kelas saya yang minat gila main ni. So setiap kali ada masa, dia ajak saya main sekali. hahaha rindu dorang! T.T

    http://the-astraphobia.blogspot.com/2014/08/segem-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    BalasPadam
  5. hahaha sebut sal jutaria.... dulu kat sekolah kawan bawa saidina..ala ala jutaria juga..teringin. minta mama belikan...
    tengok-tengok.. mama beli sahibba...sahibba tu scrable..huu memang ilmiah sungguh mama beli...huaaaa

    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    BalasPadam
  6. Salam, Cikna singgah dari segmen yg sama,permainan masa darjah 6 ni....;-)

    URL : http://cikna136.blogspot.com/2014/08/segmen-mrs-mustache-bloglist.html

    BalasPadam
  7. Salam perkenalan. Dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya

    BalasPadam
  8. dila dulu suka main batu seremban.. dalam poket mesti ada batu ahahha

    datang dari segmen yg sama :)
    http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    BalasPadam
  9. Time kecik kalo main memang tak ingat lapar. Main sampai lobam. Hehe.

    Blogwalking dari segmen yang sama :)
    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    BalasPadam
  10. salam perkenalan ye... saya dulu2 pon suke sgt2 main jutaria.... saya join jugak segmen ni: BLOG JINDRISSKA

    BalasPadam
  11. hi.. singgah dari segmen yg sama.. Good luck!


    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    BalasPadam
  12. Sama laa.. masa sekolah rendah permainan board dan kad.. sekarang sekolah menengah main killer xD

    BalasPadam
  13. jom join segmen saya :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/09/segmen-pencarian-bloglist-september-by.html

    BalasPadam
  14. lagend sungguh game jutaria tu kan.. sronok kalau jadi banker

    CT datang singgah sini.. Maaf lambat baru ada masa menjenguk..
    Jemput singgah -- When CT Was A Kid

    Jemput Singgah :D
    Komen Sikit Wajah Baru Blog CT

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017