22 Ogo 2014

Segmen Blogwalking: When I Was A Kid by Aina Akmal

http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid.html

Jom Join Ramai2..
Due Date- 1 September
Dulu masa sekolah, kalau dah habis exam mesti banyak masa terluang dan cikgu suruh buat aktiviti sendiri, so ramai2 akan main batu seremban dalam kelas, nak lebih seronok lagi kiteorang main permainan Jutaria, mmg leka main ni, sampai waktu rehat pun x nak makan sbb nak main benda tu hehehe.



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

14 ulasan:

Siti Aisya Ibrahim berkata...

masa kite sekolah, kite hantu jutaria jugak....

Aina Akmal berkata...

jutaria tuu memang kawan baikk saya lah. hehehe. XD

trima kasih sebab sudi join, :)
boleh check url blog sis di sini. kalau ada prob tell me. happy blogwalking. :3

http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking-when.html

Syaz Harzays Minme berkata...

jutaria... wow.. dulu syaz suka gak main jutaria dgn abg... abg kalah memanjang je dgn syaz... hihihi

singgah dr segmen yg sama..

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html:D

Nazatul Nazurah berkata...

aah. kalau takda aktiviti dalam kelas mesti akan ada yang main batu seremban. hahaha dulu budak india lelaki kelas saya yang minat gila main ni. So setiap kali ada masa, dia ajak saya main sekali. hahaha rindu dorang! T.T

http://the-astraphobia.blogspot.com/2014/08/segem-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

Iola berkata...

hahaha sebut sal jutaria.... dulu kat sekolah kawan bawa saidina..ala ala jutaria juga..teringin. minta mama belikan...
tengok-tengok.. mama beli sahibba...sahibba tu scrable..huu memang ilmiah sungguh mama beli...huaaaa

http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

Cikna berkata...

Salam, Cikna singgah dari segmen yg sama,permainan masa darjah 6 ni....;-)

URL : http://cikna136.blogspot.com/2014/08/segmen-mrs-mustache-bloglist.html

mama 3farhanah berkata...

Salam perkenalan. Dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya

dilakhir berkata...

dila dulu suka main batu seremban.. dalam poket mesti ada batu ahahha

datang dari segmen yg sama :)
http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

budak berkata...

Time kecik kalo main memang tak ingat lapar. Main sampai lobam. Hehe.

Blogwalking dari segmen yang sama :)
http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

Siti Aisya Ibrahim berkata...

salam perkenalan ye... saya dulu2 pon suke sgt2 main jutaria.... saya join jugak segmen ni: BLOG JINDRISSKA

Nur Zaff berkata...

hi.. singgah dari segmen yg sama.. Good luck!


http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

Yun Sing berkata...

Sama laa.. masa sekolah rendah permainan board dan kad.. sekarang sekolah menengah main killer xD

Nurul Syahirah berkata...

jom join segmen saya :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/09/segmen-pencarian-bloglist-september-by.html

CT Humairah berkata...

lagend sungguh game jutaria tu kan.. sronok kalau jadi banker

CT datang singgah sini.. Maaf lambat baru ada masa menjenguk..
Jemput singgah -- When CT Was A Kid

Jemput Singgah :D
Komen Sikit Wajah Baru Blog CT

Related Posts with Thumbnails